- Dejavu dikinabalu -

Semalam bukak je laptop tetibe teringat nak bukak website AA. dah lama rsnye xbukak n xbelek2 search tiket murah. 


Ni die haaa Promo dalam kategori murah.

KK ada dalam list. so smlm saje2 tgk ade lg x yg promo fare. belek punye belek mmg ado. so xtunggu lama..terus msg hubs..die pun ok je layankan. so ape lg...dengan lajunye i terus beli.

horraaa hoorreeyy. Im coming to u KK...bulan 10 nnt. dah lama mengidam nak g KK. 1st time pegi dulu few years back mmg jatuh hati dengan KK n kundasang. Hari tu x tdo kat kundasang. kali ni wajib tdo sana. honeymoon lagi..hoyeeeaaa hoyeaaa..i like it!!

Sape2 yang nak g KK, Kuching n len2 destination above. cpt2 la search tiket murah. kitorg dpt RM160 je untuk 2 org return tiket. murahh sesangat ok. mana nak dpt. macam beli tiket bas dah rasanye. Travel period promo ni August - Oct. Kitorg pilih oct sbb bulan2 lain dah full n mmg dah xley nk travel mn2. bulan 8 ni wedding penuh memanjang + bulan raya. so baik lah pegi beraya sakan. September lak nak g Krabi. tinggal lah bulan 10 untuk ke KK






0 comments: