Shasmeen Uyun

i dengan online shopping mesti xdpt dipisahkan. tapi i xkritikal mcm org lain :p seminggu sekali je kot pos laju sampai depan rumah ni.

td br lepas place order shawl shasmeen uyyun from Radiusite. Radiusite dah ada improvement. skrg nak beli xyah isi form manual mcm dulu. skrg ni register je sekali then bila nak beli log in, cuci mata, add to cart, n bayar. yesss, makin mudah urusan pembelian skrg ni. xpayah lg tunggu email request payment dr diorg.

shasmeen uyyun yang menjadi pilihan hati kaler putih


putih sebab nak pakai masa majlis khatam Al Quran nnt. baju dah siap n dah collect. x try je lg boleh x. ntah2 xmuat pun sbb dah gemok :p 

i suka kaler ni....


tp akan daya..putih lebih diperlukan




1 comments:

FY said...

mmg cantik! good choice dear