Nikah

22 more days..

progress kerja kawen xde ape yang bergerak pun. xsedar diri betul i ni. orang lain sebulan sebelum majlis tido xcukup..i masih bersenang lenang. esok - esok bila dah terlambat baru nak menyesal. itu lah i. selalu kena tegur ngan bakal suami sbb suka buat keje last minute :p

hari ni nak abadikan dalam blog theme masa nikah nnt. sekarang ni asalkan jumpe sedara mara..semua tanya tema kaler ape..tema kaler ape.

ada lg yg nak tanye kaler ape??

mari i persembahkan kaler yg menjadi pilihan hati untuk majlis pernikahan kami nnt


Tiffany Blue
Yellow
Cream

i rasa tiga kaler ni bila di mix n match rs mcm sedap mata memandang...sbb tu combination kaler ni menjadi pilihan hati i. kalau org lain kata xcantek xpe... ada aku kesah :p


untuk pelamin, i ngan bakal suami dah bincang untuk menggabungkan ketiga warna pilihan hati...hope it turn nice nnt. kalau x nice..tolong lah jaga hati i ckp nice jugak. dont spoiled my mood plsss kawan-kawan. i xkisah kalau korang tipu sunat kali ni..ahaha





  famly akan pakai kaler ni...sejibik n sebijik. semua baju dah selamat hantar tempah. hope siap on time la baju semua org nanti..

dayang dayang i pun akan pakai kaler yg lebih kurang famly cuma tone die lain sket. slightly light xsilap i. baju plain n kain bercorak polka dot. kain dah selamat bagi kat semua dayang2..hope semua dayang2 dah pegi tempah


untuk bakal pengantin yg akan dinikah kan nnt..light yellow jadi pilihan..

cantiknya lah pengantin kat gmbr atas ni *source google*

baju nikah xsiap lagi. hari tu dah pegi 1st fitting. masa try hari tu baju ngam ngam. skrg ni tbe2 rasa mcm baju tu bakal x muat je sbb badan xkurus2..

2nd fitting nnt 3hb. seminggu lg nk nikah. kalau xmuat aka ketat harus la kena mintak dibesarkan sikit baju nye. itu pun if possible. kalau x..mati la i..

lain2 berkaitan hal majlis akad nikah..lain hari la i update ye..

tema untuk majlis bersanding pun lain hari update...

itu pun kalau rajin :p



4 comments:

Unknown said...

sweet color.. good luck dear

missGogreen said...

cantik colour ni :)
salam perkenalan..
http://cikgogreen.blogspot.com

dhiera said...

kite suke combination warna ni. cantik cantik...

Zimie said...

okies, nnt i akan puji melangit. taknak spoiled your mood time majlis :p cantik la yan colour combination tu. lovely!