cat and bilik bakal pengantin

wedding progress..xtaw nak kata ok ke x...takut!!

esok nak cat rumah (hall n bilik pengantin). kali terakhir bilik i di cat 7thn lepas. mmg dah kusam habes. just in time untuk dikenakan baju baru. kaler xpilih lagi. esok la pegi beli cat. Weekend panggil abang2 balik..kerahan tenaga untuk alih2 kan barang semua sbb isnin tukang cat dtg. hope tukang cat ni ok la sbb xsuka kalau keje cat mengecat ni drag lama2. semak kepala nnt. Tukang cat janji dalam masa sehari boleh siap semuanya (2 hall n 1 bilik). hope die dpt tunaikan janji dia. kalau die buat keje okey...nnt i buat review ye.

Semalam dah pegi survey bedroom set untuk bilik pengantin. nape susah sgt nak jumpe yg kena dimata i xtahu la. kalau ada je..almari die telalu besar untuk bilik i yg comel ni. ingat nak bedroom set solid wood..tp dengan keadaan bilik i yg comel ni..teramatlah xsesuai untuk menggunakan solid wood. semua almari solid wood gedabak gedabak. HAMPA

Selamat tinggal bedroom set impian


nak kena pegi carik lagi lepas ni mengikut kesesuaian size bilik yg comel. takut kedai perabot xde ready stock. mane taw kena order 2-3 minggu sebelum. ibu ckp kalau dah order senang hati. seminggu sebelum baru suruh diorg hantar. xkisah la mcm mn pun asalkan dapat bedroom set baru..n yg paling penting...ianya percuma dimana pengantin xyah kuar sesen..hahaha...tu yg paling seronok :p

tq banyak2 ibu :)





0 comments: