- CST Production Promo -

Salam semua ^_^
Sesiapa yg xde OV lg esok, isnin pukul 11am jgn lupa refresh page CST sebab diorg ade buat promo..




promo as low as RM1200 tapi i xtaw la cover untuk ape..maybe just a highlight video or anything. jom main teka teki :p




hopefully promo yg diorg buat ni best smpai klu x grab tu mmg akan menyesal selama setahun. klu promo2 biasa n out of budget..terpaksa la pandang sebelah mata n buat2 xnmpk :p
p/s: dear CST, tolong jgn kecewakan kami semua..buat promo best2 sikit ye :)
- Posted using BlogPress from Orked's iPad



2 comments:

dhiera said...

promo untuk video ape yan? yan grab tak?

Miss I said...

kite x grab pun dhiera. ms i call tu i dpt yg RM1600 per event. tu x termasuk full edited. kalau nak full kena add Rm500 ke rm600 ntah. pastu kalau dah cmpur2 ngan fass editing utk highlight sebab nak tayang ms reception da dekat 3k. so xpe la..xde budget. lgpun tu bukan cst production..die mcm anak cst..cstbreed ke ape ntah nm die.

i dah survey ov lain. now tgh discuss ngan die. price pun mcm ok :)