- CST Production Promo -

Salam semua ^_^
Sesiapa yg xde OV lg esok, isnin pukul 11am jgn lupa refresh page CST sebab diorg ade buat promo..




promo as low as RM1200 tapi i xtaw la cover untuk ape..maybe just a highlight video or anything. jom main teka teki :p




hopefully promo yg diorg buat ni best smpai klu x grab tu mmg akan menyesal selama setahun. klu promo2 biasa n out of budget..terpaksa la pandang sebelah mata n buat2 xnmpk :p
p/s: dear CST, tolong jgn kecewakan kami semua..buat promo best2 sikit ye :)
- Posted using BlogPress from Orked's iPad



- Sponge Cake Pandan -

semalam terajin sikit. nampak jus pandan *eah..betul ke jus* dalam peti ais. pastu tbe2 teringin nak makan kek sponge pandan.

terus amek ipad n google resepi. crk resepi yg bahan2 semua cukup. bile bahan2 semua dah cukup terus dengan pantas nye i bersilat buat laju2 sebelum alanna menanges. kalau die dah start nk berdukung..terbantut cake i nnt.

hasil percubaan kali pertama

tadaaaaa



rupa ada..rasa bolehla. xde la tahap sampai boleh buat jual..muahahaha...

ni cake ke-2 untuk minggu ni. satu pencapaian yang boleh dibanggakan untuk diri sendiri. ari ape ntah baru ni buat cake oren. cake orange ku xde la menjadi sgt. tapi ade aku kisah..ni percubaan pertama. next time boleh cuba lg. practice make perfect.

kena rajinkn diri lagi lepas ni..br la layak nak miliki kmix idaman kalau rajin baking :)



- im back -

Assalamualaikum...

ehem ehem ehem...dengan rasminya hari ni i nak open balik blog i. xde private2 lagi dah. hari tu sampai satu saat tbe2 rasa malas gler nk berblog. pastu sebab mls nk berblog...terus pegi private blog. xde sebab lain kenapa i privatekn blog i selain dr mls n suka2. bukan ape...2-3 minggu lepas ade yg whatsapp i tanye i ok ke x ngan si lelaki pujaan hati. actually kitorg ok je..gaduh2 manja tu biasa la kan..yg kritikal2 xde. n bukan sbb bergaduh ke ape i private blog...

ok...tutup cter psl benda xpenting. ade lg benda penting yg telah menseronokkan hati hari ni.

nak taw ape??

tadaaaaaa...


yeaayyy!! da berjaya beli tiket balik malaysia. xsabarnye nak balik malaysia...xsabarnye nak jumpe kekasih hati..xsabarnye nak buat preparation kawen...xsabanye nak kawen. GATAL!!! :p

before this mcm x bersemangat nak beli tiket nak balik sgt sebab harga ticket yg x masuk akal sbb mahal nak mam***. pastu 2 hari lepas tbe2 tergerak hati nak check harga ticket. tgk2 murah 250euro dr harga yg hari tu. bnyk kn beza die. dekat 1k ringgit malaysia. kelam kabut i nak book tiket. tapi mcm biasa...setiap kali buat booking ngan emirates confirm ada credit card problem. dah agak this time pun confirm problem lg..tgk2 mmg betul. try 2-3 kali xlepas2. lastly stress terus pegi tido. esok pg bgn..check harga ticket masih sm. pastu terus call ayah n ckp psl ni. pastu rilex rilex rilex lg smpai lupa nk beli ticket. lastly mlm td dpt msg dr ayah ckp suh cpt2 bli ticket...maybank dah call n diorg da authorize transaction tu. kelam kabut lagi sekali cpt2 pegi bli ticket n hasilnya berjaya. 

alhamdulillah... :)

p/s - see u in next four months syg!! :)