- Johor Premium Outlet -

Salam Everyone ^_^

Korang dah join belum group b2b 2012 kat fb. i dah join :) join je la...tapi xsempat nak comment2..update sme lg sebab bz gler 2-3 hari ni. bz babysit..bz buat keje office lg..pastu ari ni plak ade famly day organize by embassy. at first xde plan pun nak main ape2 sebab sme game pun i xpenah main. tapi suddenly atas sebab2 tertentu..game volleyball tukar jadi basketball..so i main je la sbb diorg kata rules boley guna basketball + netball dua2 sekali..huhuu.

now dah pancit sebab tadi terus main..x warming up pun. komfem bangun pagi esok bgn tido jalan tekangkang kangkang ni. camne nak pegi kildare village window shopping ni kalau jalan pun terkangkang kangkang nnt...huk3.


gudbye to extra 20% off  private sales. dah dapat bayang esok xkn larat punye nak pegi.

selamat duit saving kawen i..haha

eah korang...malaysia pun dah ade outlet skrg. baru bukak on Friday.

Johor Premium Outlet


kalau tgk list shop die mcm best2 je sme. ade coach outlet lg. kat cnie xde coach..huk3. ape lg b2b sme..lepas ni serang jpo la untuk beli barang2 hantaran..heeee. 


ada sape2 dah pegi x? best x? ke xbest? 

hopefully best la mcm outlet2 kat cnie. kalau best esok bile balik at least ade la pengganti. lepas kawen boleh selalu heret husband pegi johor..haha..



ok lahh..xdapat nak bebel panjang2 lg sbb ade keje i nk kena siapkn before i pengsan. korang sme yg ade kesempatan tu..pegilah melawat2 jpo ni k. 

oh btw..i dah draft checklist version i..ade lg sket je nk siap. nanti i update on next entry k. nak bagi sme2 keje siap dulu baru boleh nk pk pasal kawen ke ape :)


8 comments:

mrs irmidrza to be said...

i rasa..kita sama..hahah...shopholic..cuma sekarang i terpaksa menyekat keinginan tu...sebab nak save duit..haha..

pRincESs_N said...

smlm baru lalu..penuh gilerr kete..nxt time balik johor hubby kate nk bwk singgah..

Dell said...

Same le kite . camane . lagi nak dekat, lagi byk nak kena kua . so, kena la jimat2 je . heh . ;)
Btw, follow me back eh .
ceritabakalpengantin.blogspot.com
^__^

anaztasias nora aira said...

yeay nora dah leh shoping semula. eh ada nama group tu ek?

Cho Zila said...

akak dah gi... best gak.. boleh tahan harganya.. tapi buat masa ni ramai ngat orangnyer... lagipun sebab tempatnyer terbuka gitu amatler panas...

BLuRpL3 said...

wahh bestnya.hehe..jom exchange link!

do come, visit & be our follower at http://blurplediary.blogspot.com

do keep in touch =)

iedchan said...

wahhh..itu kat johor ke..i tak penah pegi johor...

WaTy said...

wahhh seronok2~~ nak pegi laa later!