- Hantaran List -

Salam ^_^ 

Besok Boxing Day yg i dah berbulan counting on it. I sanggup x shopping sejak bulan 8 semata2 nak menabung untuk shopping masa sale on boxing day..ngeh3. Sabar sabar sabar...esok tu xlm dah.. 

Target untuk sale kali ni adalah untuk barang2 hantaran. Itu yang penting sekali. Barang2 sampingan kalau ade fund lebih baru boleh beli. Untuk hantaran nanti i dengan suhail plan untuk buat 9 dulang vs 7 dulang. lepas tu lepas bincang2 ngan ibu n suhail..nnt buat 11 dulang vs 9 dulang sebab kitorg x bertunang.. so bagi lebih sikit masa kahwin. 

For Her 
1. Sirih Junjung 
2. Mas Kahwin + Cincin / Gelang 
3. Duit Hantaran (sijil simpanan premium kot..huehue)
4. Handbag + Purse 
5. Kasut 
6. Jam + Sunglasses 
7. Perfume / Toiletries 
8. Food 
9. Food

For Him 
1. Sirih Junjung 
2. Cincin 
3. Wallet and Belt 
4. Kasut 
5. Jam + Sunglasses 
6. Set baju keje
7. Perfume + wash bag
8. ???
9. Food 
10. Food
11. Food

For him ade 1 dulang lg. akan dipikirkan nanti. 

Ni hasil perbincangan pagi tadi. Dah bnyk kali bincang tapi selalu je lupa ape yg dah bincang tu sebab xtulis kat mn2. lps ni bile lupa lg xpe..bukak je balik entry ni..sumber rujukan untuk diri sendiri..hikks

At first..dulu dah discuss..certain barang i akan beli kat sini for me and for suhail jugak. The rest yang xbeli kat cnie nnt kitorg akan shopping sama2 bile i da balik msia bulan 8. tapi perbincangan yg latest mcm ade perubahan sket, maybe i akan beli barang i je dulu. barang suhail depends on keadaan. takut beli2 nnt xkena ngan taste die...xpasal2 je nnt. i ni dah la bad taste..taste org2 tua aje..hoho

Tunggu and lihat ape yg i akan sempat nak grab on esk. tengok2 mission failed. i ni bukan boleh percaya sgt..haha


8 comments:

Cik Deby said...

happy boxing day, my dear. deby pon tertggu boxing day nih. hihi.

tp sbb xtentu lg kawin ble, so esok g shopping semata2 utk diri sndri je.

check out harrods and selfridges online. sempat semlm beli dkny purse and handbag sbb murah sgt. hihi

hanys said...

list hantaran memang selalu akan bertukar sebab tak penah tulis.. hehe. kejap2 tukar. smpai masa, dulang pun bertmbah... huhu

Aiza Azril said...

wahh taktau pun dah nak kawen....congrats dear!:)

dhiera said...

tapi izyan shopping byk kan semalam? hekhek

Izyan Helmi said...

@deby - selfridges n harrods mesti best kn ari tu? i ade beli 3 h/bag dkny tuk kawan i..pastu die xnk sbb die nak yg besar lg. pastu i mcm nak tanye org lain kot2 ade b2b yg nak buat hantaran..pastu now mcm tamak..xjd nak tanye org lain. i dah simpan sme masuk kotak..haha. tbe2 rs mcm bukan senang nk dpt bag murah cmtu..so baik simpan tuk diri sendiri :p

Izyan Helmi said...

@hanys - betul tu. before ni i xtulis pastu bnyk kali nk kne bincang2. ni dah tulis senang...ape2 refer kat cnie je. hope dulang bertambah saat2 akhir tu xla. kalau tempah mcm susah je nk tambah2 last minute nnt.. :)

Izyan Helmi said...

@kak aiza - eah..akak comment ke. malunye..ingt xde org yg kenal baca kat cnie..hehe. thanks kak :)

Izyan Helmi said...

@dhira - bnyk jugak la dhira..4-5 bag la jugak. balik naik bus. esoknye bgn pagi sakit2 badan n tgn..dah mcm bersukan plak..