- Giveaway: Pau Seri -

Salam Everyone ^_^

Berita baik untuk b2b 2012 :)

Jom ramai2 memeriahkan lagi giveaway by Pau Seri.

I dapat info pasal giveaway Pau Seri ni from blog Dedagu Cantik and Bee Flying to Honey.

Naik join?

Simple je.. buat entry yg ade details as below;
1. Kenapa nk Pau Seri taja Pau untuk Wedding korang
2. Warna pau yg korang inginkn semasa Wedding nnt (ikut tema)
3. Bila tarikh Wedding korang
4. Ape sebab korang pilih bakal suami korang sebagai pasangan hidup

Jika korang diantara 2 yg bertuah...Pau Seri akan menaja 500 Pau Mini menikut tema semasa hari bahagia nanti. 

Menarik x??

Memang menarik lah kan kalau i dapat sponsor dari Pau Seri untuk Pau Mini masa wedding i nanti. 

Salah satu sebab i perlu Pau Seri taja pau untuk majlis i adalah untuk memeriahkan majlis i dengan mempelbagaikan juadah yg dihidangkan. Berseri la sikit majlis kalau ade pelbagai juadah. Bayangkan bile tetamu-tetamu yg datang nanti dapat makan Pau Seri yg sedap...mesti nanti muka tetamu akan lebih berseri seri. Bile muka tetamu berseri seri..muka pengantin pun akan bertambah berseri seri..yelah..happy kot tgk tetamu happy. 

I dah plan..eceihhh..poyo kan siap plan bagai. Kalau I dapat sponsor Pau Mini Seri ni nnt kat dessert corner i..i nak letak 2-3 steamer so that i boleh hidangkan Pau Seri Panas2. Makan Pau panas2 baru la mengancam kan. 

Tetamu dah berseri seri dapat makan Pau Seri..

Pengantin pun dah berseri seri tengok tetamu berseri seri lepas makan Pau Seri..

Pau Seri pun mestilah kena berseri seri lepas taja Pau Mini Seri kan..

Oleh yg demikian..untuk menyerikan Pau Seri..kat Dessert corner i yg letak Mini Pau Seri tu nnt i akan bagi ruang untuk Pau Seri letak business card diorg. Win-win situation lah kn..betul x Pau Seri? Lagi pun senang bile org dah try makan Pau Seri n diorg pun rasa nak order Pau Seri..dah ade dah business card Pau Seri kat situ untuk diorg contact.

ini ade sedikit pantun yg i reka untuk MC cakap masa Wedding i if i Menang Giveaway ni :)

Pengantin Duduk Bersanding Berseri Seri
Melihat Tetamu Makan Pau Mini
Terima Kasih Pau Seri
Diatas Tajaan Pau Mini

Eah..betul ke pantun i buat ni? xpandai berpantun...belasah je..haha

Untuk Warna Tema Wedding i...actually xdecide pun  lg nak buat colour ape. Wedding ade 12 bulan lg..kalau sekarang i cakap nak colour kuning...belum tentu lg 5-6 bulan akan datang kuning masih menjadi pilihan..mungkin akan bertukar. 

Hemppp...nak colour ape ye nnt..??



Tapi yang pasti...Pastel colour menjadi pilihan :)

Insyaallah Wedding i nnt akan berlangsung pada December 2012. Alhamdulillah dah dapat book dewan yg i nak :)

Hopefully sme dapat mendoakan ape yg i rancang ni berjalan dengan lancar..termasuklah mendoakan i mendapat tajaan Pau Seri..hehehe

Ade setahun lagi to the date untuk menjadi isteri kepada bakal suami. 

Dear Future Husband,

I love all the moments we share start from the 1st day we know each other


i love just the way u are


i love how i feel when im with you


i love how you love me


i love your smile :)


i love how we can talk for hours about nothing


i love every little thing you do


i love how you treat me well


i love that u r mine


i  love travelling with you


i love i can be myself when im with u


i love how we look forward to spending our life together


i love the way u look at me


i love when you love me more than you love a motorbike :p


and lastly..i love everything about u

:)


5 comments:

fazlien said...

hhehe..so sweet the way u love him..=D

Liya Laa said...

Bln 12? Eh, mesti 121212 nie. Cant wait :D

ESYAH AZMAN said...

sgt romantik :)

Cik SaL said...

sweetnyer...jom follow sal..sal da follow awk
http://aimeecomel.blogspot.com/

Ms and Mr Red Ribbon said...

comel2....
saya ada wat gaperaduan kebaya kahwin for free tau...sila terjah http://redribbonboutique.blogspot.com/2011/12/peraduan-kebaya-kahwin-by-red-ribbon.html