:: Promo - Yassin ::

salam ^_^

sebelum2 ni jarang mulakan entry dengan bagi salam..lepas ni nak amalkan memberi salam :)

short entry saje kali ni sbb i nak kuar pegi makan. before pegi makan saje nak share promo ni dulu. da taw sgt kalau balik makan japgi komfem mls nak update sebab perut da kenyang..heeee

this promotion by Qzara.com.


Limited to first 50 customers only. 

No minimum order.

Yassin only < 1000 = RM1.90
Yassin + Box < 1000 = RM2.80

Yassin only - 1000pcs = RM1.60
Yassin + Box - 1000pcs = RM2.50

Deposit 50%

Tadi i tengok kat FB diorg tinggal lagi 13 slot je. So sape2 yang nak buat Yassin as doorgift boley la cpt2 tempah. I nak tempah untuk doorgift akad nikah tp rasa macam awal sangat la pulak. 


Pesanan dari Qzara..siapa cepat die dapat :)


2 comments:

fazlien said...

thanks for sharing izyan..idea y bgs utk buat doorgift..btw salam perkenalan.do support n follow me =D

http://beeflyingtohoney.blogspot.com/

Orkedanza said...

hi fazlien, tq drop kat blog i yg xseberapa ni. i da link u. gud luck on ur wedding preparation :)