- Mahligai Creative 2012 Promo -

hari ni i nak ajak korang semua cuci mata tengok pelamin. sekarang tengah mood kawen kawen..so haruslah update pasal kawen je :p










semua by mahligai creative. most of them kena dengan citarasa i. rs mcm nak kawen esok boley x. haha..gatal!

.
.
.
.
.
.
.


berita baik for all b2b like me


sape-sape yang mmg nak booking Mahligai Creative masa pameran pengantin ari tu tp xsempat still ade few days lg untuk grab this promo..

cepat cepat cepat before terlambat

ade free add on if korang grab this promo. yang paling best if amek pakej rumah dpt free carpet coverage for hall rumah. okey..sgt best if hall sme dicover dengan carpet bulu2 kaler putih masa nikah nnt *berangan*


i ade details promo diorang. if sape2 nak taw more about promo ni i can share with u. or else korang ley contact direct with them. that girl - farah nama die sgt lah friendly. xde la mls nak layan potential customer ke ape mcm sesetengah vendor

ok lahh..till here dengan harapan lepas ni masih bersemangat dengan projek kawen 2012. jgn hangat2 taik ayam je. time is running out so fast these day. rasa baru je bulan oct. tbe2 dah november. then now dah mid of november pun. xlama lg dah nk december. betul kn masa skrg ni cpt je berlalu  
*sigh*

Source: Mahligai Creative


9 comments:

FY said...

mahligai creative mmg best!

Orkedanza said...

fy..best kn. i rs u nnt mahligai creative kn? hati i berat ckp u amek diorg for ur wedding..hehe

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

ape promo dia?? pelamin dorg mmg btol2 creative lain dr yg lain...huhu..mcm xmampu :(

Orkedanza said...

rina..drop ur email address. nnt i forward details promo diorg...

Scha Nur said...

dear...email scha jugak

scha.nur@live.com

Orkedanza said...

okey scha..done..check ur inbox k :)

Kerry Mirza said...

nak jugak yan mirzakerry@gmail.com
hehe

laila said...

yan! email kte promo dorg!lailafahana@gmail.com..

orenlili said...

apa promo dia darling?