- im no longer a shopaholic -

selamat hari sabtu..

sabtu n ahad adelah hari untuk mengukur tanah. eahh..itu dulu. sekarang dah xlg. sejak ade komitmen besar ni..aktiviti ukur tanah telah dikurangkan. 

niat dihati minggu ni mmg mls nak keluar. sebab utama xnak keluar - ade keje nak kena siapkan. sebab kedua xnak keluar - saving nak kawen..muahaha. 

tp dalam niat2 xnak keluar tu pun tadi terpegi jugak mengukur tanah lepas sebab utama yg xnk keluar tu da selesai. betul2 siap je keje tbe2 dapat call dr abg i n die ckp nak pegi mkn n die tanye nak ikut x. perut yg kata lapar ni terus menghasut supaya pegi n i pun bersiap lah. mudahnye kn i berubah fikiran.. :p

lepas je mkn bermulah episod i mengukur tanah.

hampir semua kedai fav i..i masuk tp xde satu pun tersangkut. masuk kedai A..belek2 baju itu baju ni tp xbekenan dihati. then masuk kedai B..belek2 lg ape yg ade..xde yg bekenan jugak. masuk kedai C..50% off for winter coat...grrrrr..terus tangan n badan menggigil nak belek satu persatu sbb murah. lepas habes belek 1 pun xde yg memikat hati

.
.
whats wrong with me. 
.
.

kalau dulu masuk kedai A..semua nampak cantek n kalau boley semua pun nk beli tp beli setakat yg mampu je. then masuk kedai B..sme nmpk cantek tp tadi dah beli..tp pk lagi..ni kalau x beli ni rugi ni..so end up tershopping lg. masuk kedai C..boley jadi terbeli jugak.

i bermasaalah ke sekarang ni yg sampai jd mcm ni..

no

n

no

i rasa nothing's wrong bila this thing happened..

 bile nafsu shopping jatuh menjunam. bagus jugak. itulah yg i nak pun selama ni. 

so..now i nak declare..

i am not a shopaholic anymore

.
.
.
.
.
.


i am a bride to be




?





yesss...im bride to be

:)


1 comments:

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

i follow u back dear :)
keep in touch okek!!!

weeeeee selamat menjadi org kedah kelak..he heeee