- Hantaran: Kitchen Appliance -

salam everyone ^_^

 pernah x korang terfikir untuk letak any kitchen appliance like mixer, nespresso, food processor atas salah satu dulang hantaran. 

last month masa i tengah hangat2 taik ayam nak memiliki nespresso..ade lah i sembang sembang dengan kakak ipar i ckp nk beli nespresso tu. then kakak ipar ckp..bnyknye wishlist i...mixer(kmix) i nak..nespresso i nak. 

mmg betul pun...bnyk betul wishlist i. dah la nak kawen next year...nak guna duit bnyk..wishlist pulak panjang xingat. itu baru 2 benda..mls i nak sebut yg lain2 lg...xsedar diri betul..agagaga. 

okey..sambung balik perbualan i dengan kakak ipar i. kakak ipar i ckp lagi nanti hantaran letak la mixer and nespresso atas dulang hantaran tu. lepas tu i bantai gelak sebab xpenah dibuat orang letak mixer atas dulang hantaran *i xpenah jumpe lg*. 

tapi sape cakap x penah dibuat orang...cuba tengok video ni..


korang nampak x hantaran for the bride...ada mixer kitchenaid :)

pernah dibuat orang la rupanye. i je ketinggalan zaman selama ni..hahaha

so untuk sape2 yang ade budget lebih tu...boleh la buat any kitchen appliance yg korang rasa sgt berguna untuk kehidupan lepas berkahwin as a hantaran. best ape hantaran mixer. lepas je kawen boleh terus baking pelbagai cake dan cookies..muahaha *ke buat perhiasan kat dapur je* :p

okey...jom layan kMix idaman :)



5 comments:

JeeMacey said...

wah..boleh buat ilham untuk hantran sy nanti..hehehe

nur said...

good idea la...will think about it...hehe

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

Kan? Atleast brg tu berguna lama. Dr beli brg yg mhl gle tP kjp je da rosak cth cm beg beribu juta rggit hehe..nice idea :)

Madly Mad said...

oooooo, meltingg..g..ggg...cantiknyaaa!!!!
Anyway salam b2b 2012. b2b dari pahang.
salam perkenalan dari kejauhan.
oh, ive linked u...hope x ksah.
selamat berkongsi tips menarik!


truly,
Syakilla

picairin said...

hehe... good idea..lyke! tapi mesti ramai yg pelik...sb tak ramai yg bt lagi..hehe....