- Groom to be Blogger -

Salam all..

Uhuukk uhuukkk uhuukkk *batuk x behenti*. Lagi sekali kena batuk + selsema. Baru je last month demam + batuk + sakit tekak smpai x bgn bape hari..ni kena lagi. Antibody xkuat betul..huhu

Tadi i baca blog bf i. Yess..bf i ade blog tp die berblog saje untuk suka2 n xselalu update pun. Ape yg i perasan die akan update bile mood die tgh swing. Ingat perempuan je mood pusing sana pusing cnie :p

Entry latest bf i..die list kan nnt ape die nak cter dlm blog die..nak tgk list tu...

July - Nov

Bile i tgk list tu..i rasa sedih je sbb teringat every moment yg mmg best sangat masa balik cuti july and august ari tu. 








rindu lah!!

ok..sudah2..xnak emo2 kat cnie..

berbalik pada entry beliau. ade yg betul2 menarik perhatian i dlm entry die..

here come Novermber
1. About our wedding??

kahkahkah..die strikethrough pulak. cisss..i ingat betul die nk update blog pasal wedding...rupenye x :p

korang penah jumpe blog groom to be x. sepanjang i terlibat dlm dunia blog..i xpenah lagi jumpe blog groom to be. blog bride to be belambak la..muahahaha

i know kenapa i xpenah jumpe n i rs korang pun mesti taw kenapa xde. lelaki x kisah sgt pasal preparation wedding sme ni kan n mmg komfem la diorg xkan cter2 psl ni..

tp cuba bayangkan kalau lelaki2 diluar sana sibuk tulis n share pasal kawen2..mesti komfem kelaka i rasa. n cuba bayang kan lg...kalau lelaki2 ni ade blog kawen2...mungkin entry diorg dipenuhi dengan keluhan sebab penat nak layan wife to be diorg LOL




9 comments:

Aisyah Humaira said...

"penat nak layan wife to be diorg "


250% agree!!! hahahahaha.. saya pun rasa my husband to be dah penat layan my kerenah lately ni.. emo tak tentu pasal... dia memang tak ambil pusing sangat.. apa yang dia tahu, mana nak cari duit nak kawen & cari rumah & preparation utk msuk rumah baru nanti.. huk3.. so fair & square.. kita pk pasal wedding prep, dorg pasal rumah prep :P

cik.mila said...

haha..betol2..ssh nak cari blog laki y citer sal kwen..kalau ade tabik spring laa..hee

sh@r said...

muhaha.. i strikeoff psl entry tu sbb tgk keadaan dlu la.. so it might be ada or maybe not... ada story menarik bru la i akn story.. huhuh...

Orkedanza said...

aisyah: 250% agree..tu mmg betul setuju sgt :)

mila: kalau betul ade tu nnt kite g serbu ramai2 follow blog die..haha

sayang: u nk jadi ke satu2 nye lelaki yg blog psl kawen2..hahaha... :p

sh@r said...

i bley ja story sbb i xdk followers sngt pn.. hahaha.. so xdk hal kalo ada entry psl wedding.. wakakaka

mrs irmidrza to be said...

hahaah..nak tergelakk..sebab penah suruh gak..heee..belum abis sebutan ayat tuh..die dah kata..no no..hahaha..memangla..kita perempuan yang selalunya kene pikir bab2 kecik2 ni..dorang pikir lagi besar...so we have to be considerate..baru rumah tangga bahagia..heee..ok nway nice to meet dec 2012 b2b!!! jom exchange link dear...follow awak dah...dublin study medic k?

FY said...

haha..true enough..kalau my bf ada blog tiap2 hari kot komplain pasal bakal bini dia..haha..bf i tu blog orang pun tak pernah baca,apetah lagi nak ada blog sendri..hehe..

fazlien said...

hi..nice entry!!
my fiancee xtau pn i ade blog bride to be.xtau cmne reaksi die kalo bc sume persiapan wedding ktorg.laki ego ckit kot..sb 2 xnk ct byk..tp sebenarnye laki sume 'dlm hati ade taman'..hhehehe..=D

btw..i da folow n link u..

http://beeflyingtohoney.blogspot.com/

Epa Zarifa said...

hye dear, mr fiance ada blog but then laki mane de cite psl wedding, xmacho katennye...


http://epagroove.blogspot.com