- Gift Set -

Salam (",)

Semalam i sempat beli something walaupun i duduk kat rumah xpegi mane2 *kirim dekat kakak ipar*


Nak beli 6 set tapi ada 5 set je tinggal. Beli sebab tengah sale. 50% off. Satu penjimatan. 

Dalam kepala otak dah taw ape nak buat ngan benda ni. Related to wedding things jugak la 

^_^



8 comments:

Kerry Mirza said...

50%???????????Sale kat mana ni yannnnnnnnnnn?aritu kry nk beli tp nk tunggu sale dulu..mark n spencer kan?

asyida said...

Hi dear,

I da link n follow ur blog..klo rajin bleh follow my blog jugak..

ape yg sale 50% ni?

Orkedanza said...

yup..m&s..sale dekat tmpt i ni ha..tp today last. kat msia i xsure tgh sale or x. u nk bli yg mn satu kerry..

Orkedanza said...

hi asyida, i da follow blog u dari ari tu lg. follow senyap2..kih3. ohh yg sale tu toiletries gift set :)

Kerry Mirza said...

eh lupe awk bukan kat malaysia.hahaahaha.kat malaysia RM89 tak slp set mcm tu.aritu dok belek2 gak. hihi

Orkedanza said...

ooo..kalau xsale lebey kurang la harga die. tapi sebab i beli tgh sale..dpt la jimat 50%..hehe. kerry..i da dpt email u psl candy buffet yg u tanye..nnt i reply k..by mlm ni ke..i mlm u pg...hehe

Kerry Mirza said...

heehe baikkk.

Liya Laa said...

Wow..Nak jgk.. lain kali beli byk2 then jual la. hehehe