- Band/Guitar/DJ Hero for Sale -

*Sticky Entry. Scroll down untuk latest entry *

Salam ^_^

Ingat lagi entry ini?

sejak dari tu i dah menjual lebih dari 15 set band hero...

dulu memang i buat pre order. sape nak bayar deposit dulu and baru i bli kan. tapi since ramai yg nak masa tu..so i beli je dulu n bila da sampai malaysia baru i advertise band hero ni untuk dijual. kira ready stock la. 

ini last 6 sets yg tinggal. skrg dah xde jual lagi dah kat cnie. so 6 set yg terakhir ni sape cepat die dapat.

When it's gone, it's gone :)

Normal price dekat kedai RM8**
Price dekat mudah / lelong RM6**

i jual RM450 sahaja :)

kalau korang nampak dekat mudah tu RM450..tu advertisement kitorg la tu. 

Boleh la kalau korang nak beli untuk insan2 istemewa yg kaki game tu. kalau kaki game dapat hadiah game..confirm diorg akan senyum smpai ketelinga *mcm bf i* hahahaha

selain dari band hero super bundle yg dijual dengan RM450 tu...ade lagi 2 benda yg i ade stock buat masa sekarang ni.. 

Guitar Hero for Xbox 360 (2 Sets only)

yang ni RM575 je

original set okey..
all in sebijik macam dalam gambar.

and lastly..

Dj Hero 2 for PS3 (4 Sets)


RM350

untuk band hero super bundle for PS3...mmg tinggal 6 sets terakhir je. Siapa cepat die dapat ye. Lepas ni mmg i xjual set tu dah sebab akan digantikan dengan guitar hero bundle yg mcm xbox punye.

sape2 yg berminat nak beli game set kat atas ni boleh la email i okey
nurulizyanhelmi@gmail.com

kalau korang beli thru blog ni(email)..korang akan dapat special price which is i bagi discount RM25 untuk setiap set. Khas untuk pembaca2 blog ni saje ye *bajet mcm bnyk org baca..muaahaha*. 

Kalau customer yg tgk advertisement kat mudah mmg xdapat la..hiksss.



2 comments:

Diha said...

Hi, do u still have these sets available. Please email me dihaamir@gmail.com

Izyan Helmi said...

Hi Diha, Please check your email. Thanks