- nak dress ni please -

gatal tangan tbe2 pegi bukak website yg xsepatutnye bukak. punyelah sebulan lebey boleh menahan diri daripada membeli ape yg xsepatutnye beli tapi sekarang tibe2 mcm rasa dah hampir tewas. hati meronta ronta nak memiliki dress diatas ni walaupun bile tengok 10 kali mcm baju org pregnant.

jarang jumpe dress berlengan panjang. dress yg ade sebelum2 ni semua nye tiada lengan atau berlengan pendek dan pemakaian inner diperlukan bile memiliki dress berlengan pendek dan tanpa lengan. rasa dah bosan utk memakai inner. so skrg kne carik baju atau dress berlengan panjang.

*alasan untuk membeli baju baru*

haha..

okey..tolonglah siapa2 beli kn baju ini untuk hadiah hari jadi i yg ke 24 tahun :p


- Posted using BlogPress from Orked's iPad

6 comments:

iedchan said...

i ske je baju mcm org pregnant,,,heheh..cantik and comel dan bleh dapat duduk dlm lrt...:P

Khairiyah aka Kerry said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !! suka sukaaaa!! kat mane ni?

Orkedanza said...

iedchan: betul la...len kali naik public transport kena pkai baju biar nmpk mcm pregnant..klu bernasib baik nnt ade org kasi duduk..haha

kerry: ni i tgk kat website miss selfridge..ms tu ade sale..now xtaw la ade sale lg or x..hehee

anaztasias nora aira said...

sekarang baju ala mcm ni banyak cantik2. will email u soon dear :)

Shayra said...

lawa dress ni. beli je beli je. *x baik kan hasut org hehehe*
anyway i linked u already. :)

dhiera said...

cantik la dress ni. me like~
btw, kita sebaya. wink wink