- baby fair -




eheemmm..ada gaya x mcm ayah mithali..haha.

actually br lepas scroll gmba cuti2 malaysia. tgh2 tengok ni terperasan satu gambar then terus dtg idea nak mengupdate blog..haha. tuan punye badan jgn marah k sebab i menjatuhkan saham u.


few days before bulan puasa ade baby fair dekat midvalley. so dengan rajinnye kami berdua telah kesana. yee..saya tahu..masih xlayak lg pegi baby fair. itu bukan tempt kitorg. sepatutnye tempat kitorg adalah ke wedding fair. tp bf kata xpe..kite skip wedding fair..trus pegi baby fair..muahahaha..ok2..yg ayat terakhir ni tipu je k. actually kitorg pegi baby fair sbb bawak kakak2 ipar yg comel

hi alanna..


tq jd pelakon tambahan yg membolehkn makteh menjatuhkn saham uncle susu..haha

ramai giler org kat baby fair tu. ibu2 mengandung punye la ramai. nk jalan mmg kne carefull betul2 sbb takut terlanggar ibu2 mengandung. jln dah la sempitt..org pulak ramai..stroller pun bnyk jugakk. gitulah rupenye baby fair..huhuhu


mybbstore ni mcm slalu dgr je..rs mcm onlineshop..glamer eah??


untuk ibu2 or bakal2 ibu..ade lg satu onlineshop yg baru bertapak. da alang ni buat iklan jap k..

LITTLE KIDS


now little kids ade promotion. kalau korang nak free gift road tax holder..korang ley click link kat bawah ni k..details sme ade dlm tu :)

Free Road Tax Holder

tamat dah iklan free gift. balik ke pangkal jalan k. disebabkan ramai nye umat manusia kat bb fair tesebut i pun ckp kat kakak ipar i nk pegi lepak mkn ice cream. pegilah kami berdua menunaikan hajat nk mkn ice cream dengan membawa seorang kanak2 yg sgt gemarkan ice cream dan seorg lagi baby yg pelakon tambahan tu. saje feeling2 bwk baby..boley la kitorg dua berangan jd mak2 n ayah2 merepek

destinasi kitorg: haagen dazs

sepanjang jln dari tmpt baby fair sampai haagen dazs semua berjalan ngan lancar...baby pun diam2 je duduk dlm pram. sekali masa dah duduk n dah order baby dah start ehekk sana ehekk cnie. kena la bgn bejalan xnk bg die nanges. mmg ms ni bukn feeling jd mak2 n ayah2 je. waktu ni mmg dah xsempat nk feeling2 sbb da gelabah baby nanges..muahaha. baby nanges kuat okeyy..org kiri kanan pndang2 mcm i dera anak. i pujuk2 die xnk stop nanges..bf pujuk2 pun die xnk benti nanges. si bf siap bgn n dukung die bwk jln pun till nanges. time tu i nk tegelak pun ade tgk si bf dukung baby. katalah terserempak ngan kwn diee..mmg la kne bhn..muahaha. then bile da try pujuk2 n xnk benti jugak nanges taw la i bb tu nk ape. ape lg yg diinginkn baby selain susu cap gantung. dangg..nasib la mummy die xjauh kn. klu jauh mn la i nk crk susu. so dgn terpaksa nye suh diorg jgn buat lg order i. tunggu smpai i dtg blk. then kitorg pegi balik baby fair crk kakak ipar untuk menyelamat kan keadaan. jumpe mummy..trus terselamatlah kitorg..hehe

bile dah terseelamat boley la sambung balik mission yg failed td...


siyesly mmg sedap gler mkn ice cream + topping + waffle. selalu mkn yg dlm tub tu biasa2 je..xde la sedap gler kn..tp bile skali da mkn yg diorg serve cantek2 ni terus rs len kali nk lagi..haha. habes la rabak poket future husband mcm ni :p


okey..sila perhatikn pinggan ice cream tersebut. licin dikerjakn kitorg. mmg rs nk lg tp xboley sbb kitorg nk kne pegi carik something yg mengenyangkn pulak.

next stop..lunch. perut mmg dah menyanyi mcm2. sbb dah xtaw sgt nk mkn ktne..mkn je la kat madam kwan's


xtahu kenapa ntah org tu hepy sgtt


heyy kamu..rindulah..

oh yee..i bukn rindu abc..i rindu org kat atas ni.. :p



multi tasking..pegang baby smbil main game..


tu fav game kitorg sme sejak ade ipad..haha. masing2 keje nk main sbb nk beat highscore. skrg i dah xmain sbb xbest bile x berebut2 n xbest sbb xde sp nk beatbhigh score..so boringgg

kids menu


mine...


nasik bojari for incik bf


steak for kak aida


n for kak aisha..x amek gmbaa punn..hehe

tq kak aida sbb belanja kitorg lunch..

k..siap 1 cerita cuti2 malaysia. bnyk lg yg akan menyusul klu rajin..heheee

- Posted using BlogPress from Orked's iPad


1 comments:

pRincESs_N said...

N sndri x pnh pegi baby fair lg...kenangkan nk angkut mcm2 dgn org sesaknyer...adess...