- kerja2 pengeposan 75% siap -

keje pos mengepos nearly done. da siap bungkus sme..tinggal japg nak g post office n pos. maaf la ye kawan2 sebab telah menangguhkan keje pengeposan sebulan lamanye. hope dibulan yg mulia ni xde la yg marah2..hehe.




actually ari isnin lagi da nak buat. i yg tidak berpengalaman membuat urusan pos mengepos ni dah ke post office pun isnin 2 hari lepas. ingatkn bawak barang2 then mintak plastic pos laju tu then activity bungkus membungkus boley buat kat post office. tp rupanye ka post office tu xde plastic pos laju. die kata kena crk kotak sendiri utk pos barang. so tergendala la keje pos mengepos i sebab nak kena crk kotak dulu.

pulang la i dengan mission yg xselesai lg. actually x pulang trus ke rumah. singgah kedai beli barang buat cookies raya. psl cookies raya nnt cerita entry lain k.

okey sambung balik cter psl pos mengepos ni. semalam activity pos mengepos tidak diteruskan. pg ni br ade sambungan..tu pun selepas si bf bising sbb xpost lg barang2 yg org kirim ni. die kata da sebulan x pos2 pun lg...huahuahuahua. so pg ni i bgn dengan mission nak siapkn keje pos mengepos ni. bgn2 carik kotak. jumpe kotak then balut2. pastu untuk tshirt2 yg org kirim xde plak jumpe kotak kecik2. tanye ayah kalau balut pkai pembalut hadiah je selamat x then ayah kata xselamat. ayah kata kena letak dlm plstic tu. i ckp la post offce xde plastic tu. then ayah kata ayah ade. ceyhhhhhh..membazir masa2 i sebelum ni pk cmne nak post brg2 ni sme. kalau i taw dr awal lg i da buat :p

so now siap la nak post brg2 yg kwn2 kirim + hadiah2 saguhati untuk contest yg i buat ari tu. untuk main prize i xyah post sbb nnt i jumpe pemenang die trus utk pass hadiah tu. hadiah saguhati tu ade 2 org lagi yg xclaim. sorong i da email die mintak address n lg sorang kawan i sendiri(cik nab). nnt jumpe i bg k hadiah u k cik nab :)

lega hati keje pos mengepos da nak siap. k..now nak mandi n nk g terjah pos office lepas ni.


- Posted using BlogPress from my iPad


1 comments:

jee yunus said...

u..mane menghilang...;)