- dub ~ lhr ~ kul ~ rwg ~ kuantan -

tibalah masa untuk i korek2 balik gambar yg xbape nak ade masa baru2 balik ari tu. masa baru2 balik ari tu xbnyk pun gambar yg ade sbb ms tu mood berfoto gedik i x bape ade pun sbb 1st day smpai je terus i xbape nak sihat sgt. ms gerak from dublin sihat walafiat je..bape jam lepas je naik plane from heathrow to kl.. tekak terus rasa xbape nak sedap. kering tekak masa dlm flight. nk kata x minum air..bnyk je minum. sepanjang dlm flight tu keje i tido makan tido minum air tido balik then minum n tgk citer hikayat ape ntah ke nmnye then tdo blk then makan n tido balik. see..bnyk tido je sepanjang dlm flight tu. cover balik tido2 yg xcukp sebelum tu.

dah lama x naik MAS..last naik MAS few years ago. agak2 dlm 4thn lepas kot. MAS x bnyk improvement pun. plane die biasa2 je. xsecanggih company2 lain rsnye. yg best psl MAS just diorg punye flight attandance kot. stewardes die adalah sgt peramah n baik hati. yang lain2 biasa je. klu nak luar biasa agaknye kena naik business or first class kot..muahaha..dlm mimpi pun xdpt :p

ok jap..nk tanye korang..korang kalau da lm x jumpe bf ade rs pape2 x. i selalu kalau da lm xjumpe tu ms 1st nak jumpe lepas da lm xjumpe tu mesti rs kecut perut sbb malu. maklumlah..dah lm xjumpe..rs mcm 1st time jumpe balik..hehe. normal ke x eah rs mcm tu. untuk mengelakkan rs kecut perut ari tu sblm collect baggage i berduty free dulu. nak hilangkan rs nervous tu tepaksa jugak walupun taw ms tu i da lmbt :p sempat jugak la usha bag2 kat coach n perfume. perfume kat klia walaupun duty free bile convert to euro still mahal. ish2..down terus ari tu sbb duty free pun mahal. lastly rembat chocolate je n rokok abg pesan je.

ini je sempat rembat n rasa berbaloi nak beli kat duty free klia




adik's favourite ni..makan la puas2

nougat ni kat dublin xde..thats y rs bebaloi je beli. chocolate lain semua mahal nk mampus...huhu

lepas amek baggage..berjumpe lah i ngan kekasih hati yg da lm xjumpe..heee. xsempat nak bercintan cintun pun that day sebab in rushing. zassssss pegi sana cnie. mula2 balik rawang kjap amek org. then trus gerak g kuantan sbb nk kejar masa. nk attend nikah abg kesayangan. sme abg pun kesayangan...hehehehe

p/s:setelah dikorek2..ni je gambar yg ade..huahuahua

- Posted using BlogPress from my iPad


0 comments: