- gudbye Dublin -

im gonna miss u Dublin..haha. Acah je tu..mn mungkin i akan merindui dublin. x..xmungkin. gonna miss summer sale di dublin tu betul. mmg i missed sale2 sme. semalam pegi blanchard geram je tgk sale2 yg sekarang ni tlh di slash n slash. kena tutup mata je sbb xcukup time nak belek2. selain xcukup time..xcukup duit pun iye gak...hehhe. kena berjimat cermat sbb nk blk msia..msia yg bakal merabakkan poket ku. ohhh plsss..kalau ade sape2 nak tawarkan i makan free..silakan..i sudi terima jemputan tu. bajet mcm artis la pulak..huahuahua

actually tgh bosan ni. bosan kot duduk kat boarding gate sorang2 selama 2 jam lebey sket. nak betduty free mls la plak sbb xbawak hand luggage yg tarik. dah la jugak dlm bag ni ade macarons yg nk dibuat hantaran Abg adi. kang bnyk bejalan tinggal habuk je kot macarons ni kang sbb hancur.

esk pagi smpai klia pukul 7.40am. kali ni ade incik bf je yg dpt jemput. ibu ayah n yg len2 sme xdpt amek sbb diorg ari ni da gerak g kuantan. esk pg smpai je klia kitorg pun lps tu nk kne terus gerak g kuantan. abg adi nikah lepas zohor..harap2 sempatlah.

ok lah..nak kena save battery sbb perjalanan jauh lg. ni baru nk start.

boarding pass dub - lhr



Lhr- kul kena amek lain satg. xsaba nk naik yg tu sbb naik2 boley tdo smpai lebam. 2 hari ni xcukup tido..so cover tdo dlm flight je la nnt. harap2 selesa la nnt..

update psl contest. pemenang dah ade n i dah contact die direct utk hadiah die. sorry korang xsempat nak buat entry bgtaw sape pemenang. keputusan adalah muktamad n bukan i yg buat keputusan. i langsung x terlibat dgn sesi mengadili ni. nnt i buat entry khas bgtaw sp yg menang. btw i da decide nk bg sme org cenderahati. blk nnt i contact u ol yg masuk contest ni k.

mata dah xnmpk screen..tgh2 type tbe2 rasa kabur. rupanye mata dah nk tertutup..huahuahua..mengantuk nye. ok lah..c u tomorrow Malaysia..


- Posted using BlogPress from my iPhone


1 comments:

me220784 said...

welcome back to malaysia. semua dapat cenderahati, yeay kita suka!