- Summer Sale -

u drive me crazy...

*tibe2 teringat lagu britney la*

ok..jap..nak layan lagu britney zaman dulu2..zaman masa muka die mcm suci habes...baru nak naik la katakan. mmg minat gler kat die dulu2 tp sekarang dah xlagi dah. die dah over sexy...xsuka..

dah2..bukan nk cter pasal britney..

nak cter psl benda lain yg buat i meroyan sekejap..

meroyan tgk poster kaler merah cnie sana..

nak taw ape yg buat i meroyan sgt??

nak

.
.

xnk

.
.

nak

.
.

xnak

.
.
nak bg taw jugak

.
.
.
.

ni la yg boley buat i meroyan



summer sale kali ni mmg drive me crazy..

opsss..not this summer sale je actually..actually ape sale pun i sm je..hahaha. 

dah sebulan x beli baju bajan..ade ke bajan? belasah la...tp mmg da sebulan la xbeli. dah bercita cita kalau ley da xnk beli baju ke ape...tp finally tumpas jugak akhirnye. cita cita tinggal cita cita. xpayah duduk kedai lama2 pun dah tersambar tu tersambar ni. mmg hebat ari ni. masuk je kedai...depan pintu mata ni dah terus scan nak pegi tgk ape. then dlm ms 5 minit dah ade kat cashier. xpyah try xpyah ape. pilih je size paling kecik..confirm akan muat punye. suka sgt sbb ari ni dpt sambar 2 dress. lately ni mmg i gler dress. ntah la..bile pkai dress mcm best je. rasa ayu gitu..muahahaha..dush dush dush..lesing kn bar taw..perasan ayu plak kan..

ok2..xboley nak bebel panjang2...sbb ade nk siapkn keje utk esk. lambat start buat lambat jugak la kang nak siap. lambat siap..lambat la dapat tido. da la mengantuk tahap nk gila dah ni sbb semalam tido 3 jam je. lepas tu ari ni lak seharian kat luar. mmg terasa nak pengsankn diri terus ni tp terpaksa2..keje kena siapkn jugak

btw..sebelum lupa. i x announce lg sape menang contest tu lg kan. by this coming weeks i akan announce k. sory lambat guys.

ok...tu je..jumpe lagi di lain masa yg x taw lg bile i nak menghupdate k. rajin i update..klu malas i update dlm mimpi je..muahaha

daaaaaaaaaaaaaaaa~






0 comments: