- my 1st Ray-Ban -

title entry dah mcm karangan zaman kanak-kanak ribenna dulu. kan best kalau buku karangan zaman sekolah rendah dulu still ade dlm simpanan. menyesal gler xsimpan buku karangan tu kalau x dah tua-tua ni boley baca balik karangan hingusan tu :p

berbalik pada title entry yg mcm tajuk karangan ms zaman hingusan..semalam i pegi buat lawatan sambil menderma ke kampung kildare(kildare village). ramai gler semalam kat kampung kildare yg menjadi dermawan untuk penduduk2 kampung kildare. bersesak2 semua org nak jadi penderma. murah la rezeki penduduk2 kampung kildare kan. 

nak tengok camne rupa kampung kildare??

Kildare Village yg x bape nak ramai org
Kildare Village semasa org tgh berpusu pusu dtg - time SALE
kalau ade sape yg xtaw kampung ape yg i melawat semalam..tu la rupa bentuk kampung nye. kampung yg terdiri drpd designers2 outlet yg menyajikan barang2 yg off season collection dengan harga yg di slash n slash.


best x semalam punye sale??

bg i..semalam punye sale biasa2 je la...xde la 'wow' sgt. maybe xcukup masa nak belek setiap satu yg ade so tu yg rasa xbape nak best. lg satu..factor rmai org pun boley jd buat x best kot. xpun sbb dah dtg petang sgt..so barang bnyk dah habes..tu yg jd x best.

ape pun..nasib baik la bnyk yg x best..kalau x koyak rabak la poket ku. pastu balik malaysia puasa sbb duit dah bnyk beli handbag..haha. ntah kenapa i pun xfaham..i sgt obsessed dengan handbag. kalau tgk handbag kat kedai tu satu persatu i nk belek. belek je..beli nye tak sbb sedar diri bnyk lagi nak pkai duit kat tempat lain. contohnye bayar duit ptptn ptptipu ke. korang dah byr duit ptptn ke? i byr tp sedih sbb hutang ku x bnyk luak. bile la nk mampu bayar bnyk2 sket supaya hutang tu berkuarang n berkurang n berkurang.

c..da terbebel panjang pulak. actually td nk buat short entry je sbb kerja menimbun nimbum..tapi tapi tapi..jauh terpesong sampai tercerita pasal ptptn ptptipu sekali.

sebelum i pergi menyambung menyelesai kn kerja yg menimbun tu..ni i nk tempek shades baru yg i rembat kat kv smlm.. 

*special request drpd si bf*

die yg nak tgk shades ape yg i beli smlm

pg td i ckp ngan die i dah beli shades baru...pastu die ckp nk tgk. i ckp tgk nnt..tp die nak tgk jugak2. so ni la die shades baru i tu..


pagi tadi die ade tanye..i beli shades ape. i ckp i beli ray-ban. pastu die ckp die xsuka ray-ban. i tanye kenapa..then die ckp die xsuka sebab mat rem*** pkai ray-ban. pastu die ckp budak2 yg suka lepak2 kat shopping complex tu pun sme suka pakai ray-ban..sbb tu die suka.

nasib baik x kawen lagi..kalau da kawen terpaksa la i derma kn ray-ban i ni kat org lain sbb husband xsuka ray-ban. kalau husband x suka xkan nak pkai jugak kan..nnt husband xnak tgk i pulak...haha. 

so skrg dah tambah lg 1 yg i taw ape si bf xsuka. maybe this is 1st n the only one. lepas ni kalau nak beli shades baru kena beli selain dr ray-ban. actually i xkisah pun brand ape pun utk shades. as long as i rasa sesuai dgn i..sedap memakai n xganggu rupa bentuk tudung/shawl i..i beli je.


td tengah google2 gmbar..nmpk britney pun pkai shades yg sm...ade geng la..hehehe

ok..kali ni siyes xtulis ape dah. betul2 kali ni nak kena sambung buat keje. 11 hari tinggal..n 11 hari ni nk siap kan keje yg super bnyk. 11 ari ni jugak nak kena buat mcm2. 11 hari ni jugak nak kena g bli barang yg kawan2 kirim. 11 hari ni jugak nak itu ini.

ok bye..


0 comments: