- countdown x abes2 -

18 hari lg je nak balik. 18 hari tu agak2 nye lm lagi x??

jawapan die 18 hari tu sekejap je. pejam celik pejam celik tinggal 8 hari..pejam celik pejam celik lg nnt esok tu nak balik dah. kalau kira2 balik tinggal lagi 2 weekends je yang ade sebelum nak balik. maknenye tinggal 2 weekends jugak la masa yg ade untuk membeli barang2 nak bawak balik. actually dah beli dah sme2 n dah selamat shipping pun sme tp biasalahh..last2 minute mesti ade jugak yg nak kena beli lg.

agak2 nnt overweight x bag? hopefully tak n tolong lah tak. xsanggup rsnye kalau ade yg nak kena tinggal.why la dah shipping berkotak2 pun still bag nak ber overweight bagai. xfaham betul.

esok lusa nak bawak kuar luggage. lepas tu nak letak siap2 baju2 yg nak bawak balik. lepas tu timbang bag then baru boley budget boley membeli pape yg patut lg ke x. this time xnk packing last2 minute lg. kalau boley seminggu sebelum dah siap. gler semangat nak balik pnye pasal ni :p



2 comments:

farhana said...

Selamat pulang ke Malaysia =))

Ohhhh...jealous la tengok layout u..cantik! Warna kuning plak tu..Double jealous!

me220784 said...

welcome back to malaysia cik izyan! :)