- update pasal contest -

nampaknye bulan may dah nk hampir ke penghujung..makanya...2 hari lagi tamat la contest yang i buat ni. xrmai pun yang join so persaingan adalah xsengit. korang mesti suka kan sbb chance masing2 nak menang adalah tinggi..hehe



ade sape2 lg nk join?
sila2..still sempat lagi. tarikh tutup sebelum 11.59pm 31st May. kalau nak join click here


meh nak list sape yg dah buat entry psl contest ni..







see..memang x ramai pun kan. btw thanks sgt2 sbb bagi idea yg best2..bulan depan balik kalau cukup time nnt boley la i belek2 balik entry korang ni utk check nk g mn nk g mn. idea2 yg korang bg mmg best.

next week i bg taw k sape yg menang. hadiah 1 aje. so sorang je la pemenang kn. tp sbb xramai yg masuk...penganjur sedang berkira2 nak tambah hadiah saguhati untuk semua yg masuk. ape pun..ni xkomfem lg..nnt i update sekali ngan pemenang utama k.


2 comments:

Esyah Azman said...

la ye ke..ada contest..ni nk jalan2 ngan suhail la ye..ala da terlmbt..huhu.kalo saya sukeee try bende baru..pegi menara kl ..mkn buffet kt restaurant berpusing..haha

Orkedanza said...

@ecah: a'ah..nk jalan2 ngan suhail puas2 balik ni..bkan selalu ley jumpe die. menara kl? jom g buffet sn sm2 nk x..double date