- Say NO to Berjaya Vacation Club -

sakit hati sakit hati

nasib baik i ni bukan jenis yg maki2 orang mencarut carut. kalau x minah tu mmg dah kena maki dengan i. sakit hati dengan dia. ok..nama minah tu farah. staff berjaya vacation club. ckp ngan customer mcm hampeh. mcm tu la layan customer..tinggi2 suara. nak je i ckp..ckp ngan customer tu xboleh nak ckp baik2 sikit ke


disebabkan i dah sakit hati ni i nak advise semua orang kalau nak join vacation club/timeshare mana2..jangan join berjaya vacation club. siyes jgn join kalau xnk sakit hati. 


Berjaya Vacation Club dah nak bankrupt. 

kenapa i ckp dah nak bankrupt??

members privilage makin lama makin sikit. die potong sikit demi sikit. so dah xde value vacation club ni. 

 parents i join berjaya vacation club ni since 2003. masa 2003 BVC ni mmg ok. resort bnyk..overseas pun boley pegi. now makin lama makin sikit resort yg ade dlm list. resort yg best2 semua dah kena tarik and kalau ko nak pegi resort yg best2 tu sme ko kena topup la bagai. i know dlm agreement ade ckp subject to change. tp ini mmg dah melampau change die. semua changes yg die buat hanye nak menguntungkan bisnes die. bisnes je untung. customer or member rugi. buat la something yang win-win situation. ni x...die sorg je yg nak untung. 

dah..sape2 pun lepas ni kalau dapat call dari berjaya vacation club xyah la korang nk sign up. ms die call die akan ckp encik/puan/cik dah berjaya menang 2 hari 1 malam untuk menginap dihotel kami. yg tu mmg betul..once korang pegi dengar die ckp tu korang akan dapat voucher tu. i xhalang sape2 nak pegi yg tu tp dlm mind mesti set korang TAKKAN sign up. TOLONG JANGAN SIGNUP. ms korang dtg dengar die explain psl club ni..die akan bermanis mulut smpai korang pun akan termakan kata-kata die.

ms nak suruh kita join jd member dulu mulut bukan main manis lg. sekarang bila call mulut tu nak je aku cili2.

td si FARAH tu siap ckp kalau cik xpuas hati cik boley terminate je vacation club ni. kepala hotak die la nak terminate. orang dah habes byr berpuluh ribu ko nak suruh customer terminate. ko nak makan duit org la cmtu eah. sabar sabar.


2 comments:

sh@r said...

hahahhaha... cengey jugak my bb nie.. np xmrh je blk... jgn bgi muka sngt.. hahaha

Anonymous said...

Aku setuju ngan comment izyan helmi ni, sy pun join thn 2003 n masa tu mmg rasa berbaloi join. Tp skrg mmg kelebihan as members diorg tarik sikit2. Mmg dh meluat ngan bvc ni...