- Kenny G Live in Malaysia -

ade sape2 dah beli ticket nak tgk Kenny G x. korang mn layan kenny G kan. justin bieber layan la kan..euuwwww :p


24th May 2011
Plenary Hall, KLCC


td i google la nak tengok harga ticket. ingat nak beli kat ayah sbb favourite ayah. 


harga ticket die paling murah RM198. RM198 still mampu lagi la utk menggembirakan hati ayah tp sekali tgk2 RM198 punye dah sold out. harga ticket silver yg RM298 pun dah sold out..huhuhu. yg ade tinggal RM498 and RM888. huahuahuahua...xmampu i. so cancel la plan nak belanja ayah tgk Kenny G. nasib baik x ckp kat ayah lg. klu x nnt kecewa je die..huhuhu.

lain kali lain hari n lain concert la kita beli. xde rezeki ayah..


4 comments:

sh@r said...

hahahah.. sabo jela.. kalo bli tiket kat ayah kena bli utk ibu skali.. xkn ayh nk g tgk sorg2 kn... mest ibu nk ikut jugak.. huahuahua

Elle.y.n said...

izyan...dari kecik i layan kenny G ni...hehe. my dad is a big fan jugak... mahalnye tiket. beli cd sudey..

Orkedanza said...

@syg: mmg la kalau beli kat ayah nak beli kat ibu sekali. sbb tu la xmampu nak beli tiket yg harga RM400 lebey tu..hehe

Orkedanza said...

@lynn: tulaa..mahal kn. mmg kena beli cd je la alamatnye...