- how to print screen on iPhone -

dah nak dekat setahun pakai iphone..ni baru i taw cmne nak print screen guna iPhone. ketinggalan zaman kan i. selama ni i ingat iphone x ley print screen..rupanye sm je mcm computer..die boleh print screen jugak.

okey..ni cara2 nak print screen guna iPhone/iPod untuk sesape yg xtahu lg..

korang press and hold button home tu n dlm masa yg sama korang press button yg nak unlock/lock/switch off phone tu. automatically screen shoots tu ade dlm photo folder korang.


senang je kan.




1 comments:

sh@r said...

org yg xpki iphone pn da lma tau psl nie.. hahaha.. kesian my bb...