- 2 bulan lagi until that day -

assalamualaikum

selamat hari pekerja semua org! 

source: google

seronok la kan semua sebab dpt cuti straight 3 hari. cuti 3hari ni menfaatkan lah sebaik2nye k. pegi la balik kampung tanam jagung ke..picnic kat beach or waterfall ke..window2 shopping ke. xpun pegi kenduri kawen kawan2 or sedara mara sme. mesti bnyk je org kawen ari ni. dapat makan free :)

i ari ni kat umah ni pun ada buat mkn2 sempena abg i n tunang die nak balik malaysia for good. sedih woooo...lepas sorg, sorg balik malaysia. kenapa sme org tinggal kn i ni. ni yg lagi depressed lepas ni. i pun rs mcm nak balik je kalau boley tapi tapi tapi i kena simpan duit cukup2 dulu then baru dpt balik for good. hopefully i dpt la bertahan lg *bunyi mcm terseksa gila duduk cnie* muahaha. 

okeyla..lupakan kisah depressed i tu. xnk cerita depressed2 ni. baik cerita benda yg fun..yess..f - u - n..fun

perasan x i dah tambah gadget kat blog ni buat countdown nak balik malaysia. kalau xperasan tu pegi la belek blog2 i ni balik. tu pun kalau sudilah..



2 months to go

sabar sabar sabar. 

2 bulan tu anggap je la xlama. lepas ni kena buat2 bz hari2 baru x perasan yg 2 bulan tu lama


0 comments: