- single ladies trip -

this two beautiful's lady



akan berhoneymoon selama 4 hari 3 malam dimana i namakan trip ni single ladies trip.

excited but my mind not ready yet untuk this trip. holiday mood x smpai lagi. dear holiday mood, please come to me yaaawww..quick quick quick..bukan sunquick.

ryanair dah berkali kali hantar email remind suh check in online but dah berkali kali jugak i buat x taw dengan email diorg. im so last minute person. everything pun suka buat last minute. bila nak berubah ni..haiyaaaa

okey2...this time xnak buat last minute sgtlah. by petang ni da kena settle kan sme pape yang patut so that malam boley tido awal. esok flight pepagi buta..harus kena bgn awal jugak. selalu kalau nk g mn2 komfem i akan x cukup tdo punye lah. mane xnye...pukul 12 malam baru nak check in online..then baru nak print boarding pass then baru nak print slip confirmation hotel n baru nak print segalanye lah. paling teruk ms tu jugak lah baru nak packing bag. lastly 2-3 jam je dpt tdo. but this time i will try to settle everything by 10pm. 

Checklist for today

Check in online: not yet
Print boarding pass: not yet
Booking Hotel: Done
Print Confirmation slip for hotel: not yet
Packing: not yet

selain kat atas2 ni ade jugak benda lain nak kena settle. kena settlekn keje2 office dulu. huwaaaaa...mcm ne mood holiday nak smpai kalau keje2 ku x settle lg.

ok...dah la..dr membebel kat cnie baik i pegi settle kn keje2 i dulu. 


0 comments: