- saya bukan gf yg sempurna -

haaa..ni baru title yg betul. entry sblm ni dah delete sbb terpublish before siap. biasa la..pkai fone..kdg2 salah tekan seket jd lain. xsempat nk edit title tgk2 terpublish. sabar je la. bnyk pulak dugaan.

i delete entry sblm ni sbb rs title die mcm xsesuai. xnk nnt ade yg anggap lain plak. yg sebetulnye tu la..i seorg gf yg xberapa nk sempurna. xsempurna sbb selalu bg bf sakit hati. die xckp die sakit hati..tp i rs i selalu sakitkn hati die sbb i selalu x layan die lately. i sedar lately i x bnyk msg die..lately ni i jarang call die n lately ni i mcm2 lg lah. yg sebetulnye lately ni i jd lain i rs. i jd mcm nurul izyan yg lain. bukn mcm nurul izyan yg ms mula2 i kenal die. i sedar benda ni da dlm 2-3 weeks da tp i dunno kenapa i jd mcm tu n i also dunno what's wrong wif me. i sedar i da lain tp i xtaw ape nk buat. sbb tu makin lama i lg bnyk senyap. sorry bf..i lost my heart. i xtaw mn hati i pegi hati n jiwa i lately ni smpai i jd xde hati n jd hati batu.

now i da realize np sme ni jd. today i rs i dah dpt blk hati i. today i rs jiwa hati i sme dah kembali normal. i xtaw kenapa ari ni lepas i jln dekat beach td i feel more fresh. tbe2 i mcm rs i br bgn dari tido n br bgn dr mimpi

maybe selama ni diri i stress tp i xsedar i stress. selama ni i ingt i ni ok rupanya i x ok. i xsedar i x ok smpai i hilang hati jiwa i sme. patut la lately ni i lg bnyk buang ms. ms i bnyk terbuang dengan tido n keje pun i xboley nk focus.

alhamdulillah i dah sedar dari tido i. ni sme hikmah dr pegi bercuti. i feel sooo gud now. xde lg rs yg mcm ade something yg xkena tp xtaw ape benda.

rs nk nanges skrg ni sbb lega sgt2. xtaw nak explain mcm ne ape yg i rs skrg. ape pun syukur sgt2 sbb Allah dah kembalikn ape yg i hilang..

to mr bf, please know that i really miss u now. sepanjang i tgh xnormal mmg i ckp i rindu u tp i xrs mcm skrg. now i really mean it.

rasa lega sgt2 skrg :)


- Posted using BlogPress from my iPhone


0 comments: