- sabar tu kn separuh drpd iman -


ape perasaan korang bila tgh2 buat keje on your lappy/pc then suddenly screen lappy/pc korang blank gelap gelita. i tgh bersabar bnyk2 ni supaya xmengeluarkan kata2 yg xenak didengar bila benda tu jadi kat i sbb i xsempat save lg keje yg i buat. mmg sakit hati sgt2 smpai terasa hati ni dirobek2. dah la nk cpt kalau boley. ni semua sbb battery lappy dah ngeng n dah xboley charge langsung.

sabar sabar sabar..

- Posted using BlogPress from my iPhone


0 comments: