- rindu lahh -

tahun ni ibu n ayah dah 33 tahun hidup bersama n selama 33thn tu jugak ibu n ayah dah membesarkn anak seramai 5 orang. yang lelaki sme handsome2 belaka n yang perempuan kedua-dua nya comel2 belaka especially anak sulung perempuan. anak sulung perempuan ibu n ayah mmg amat comel sekali..muahahaha

anniversary ibu n ayah 2 april hari tu. happy anniversary ibu n ayah. actually hari tu dah wish tp saje nak wish lagi skali. hadiah x bagi lg ni. hemmpp...nak bagi ape ye. any idea? dah lama pk tp xdpt2 jawapan lg. bagi ibu n ayah hadiah menantu lelaki ok x..hehehehe :p

handsome kan ayah muda2..kekeke


ibu pun cantek...tp i xjumpe la gmbar ibu muda2 yg sorang2...xde pulak dlm lappy ni..

nak tgk gmbar ibu muda2 dulu??


see..kemana tumpahnye kuah kalau x ke nasik..anak2 sme comel sbb ibu ayah handsome n cantek..haha..xabes perasan kan perempuan ni..

sorry dik..org xde gmbar kite berlima + ayh n ibu masa kite sme kecik2

bila da besar...ade la gmbar kita semua..


tu pun ni i amek dr fb ayah

to ibu n ayah..yan sayang ibu n ayah sgt2. mmg yan ni degil..selalu lawan ckp ibu n ayah..tp percayalah..yan syg ibu n ayah sgt2. mlm ni tbe2 lepas tgk gmbar rs syahdu sgt. really miss u ibu n ayah. n miss all of you too(adik, ang nd n kak aisha). 

xsabar nak tunggu bulan july
 


4 comments:

~ NANA ~ said...

bagi rumah sebijik...hahaha

Orkedanza said...

@nana: kalau duit berlebey2 boley la nak bg rumah sebijik. skrg kalau nak bg rumah..playhouse je la pun yg mampu..kahkahkah

farhana said...

Happy anniversary to ur mum n dad =)

Orkedanza said...

thanks awak!