- Ombak Rindu on Screen -

wajib tgk!!


excitedddddd okeyy!!

sebab pertama excited nk tgk movie ni
ni antara favorite novel i ms zaman i rajin baca novel. antara bnyk2 novel this one kalau bc mmg tangkap nanges punya la..muahaha. malu sebenarnye nak cter kat org lain baca novel smpai nanges2. tp ombak rindu punye pasal..malu pun malu lah. sape x baca novel ni lg pegi la baca before tgk movie. siyesly best. siap bersambung sambung lagi novel die. selepas ombak rindu, cinta tiada akhirnya. lepas tu ade lagi sambungan die..rindu cintaku. haaa...panjang kan cter die. mmg gigih nak baca. pegi la korang baca novel2 ni. i dah baca bnyk kali pun still rs best. kalau novel tu ade depan mata skrg ni komfem dah i akan baca lg sekali ni. tp pelik la..cerita panjang2 ni cmne diorg buat movie. mesti x details sgt kan cter die mcm dlm novel. xpun movie pun ade sambung2 mcm movie lbs tu? buat la drama ke mcm trilogi cinta(adaptasi from novel sharifah abu salem). 


sebab kedua excited nk tgk movie ni
pelakon semua mantap2. aaron aziz, maya karin n lisa surihani. sme pelakon2 die i suka especially LISA SURIHANI. hopefully diorg ni berjaya bawak watak2 ni mcm dlm novel. tlg la jgn kecewakn i...

ade lg sbb i excited nk tulis tp mls da nk tulis..mcm buat essay pun ade dah ni. kalau spm bg jawapan panjang2 cmni komfem BM dpt A punye

ok2..cter psl ombak rindu balik. korang da tgk belum unofficial promo pasal ombak rindu





promotion da start walaupun unofficial. tp diorg xbg taw bila diorg nak tayang movie nie..


korang agak2 dipawagam 2011 tu bila?





tolong la release movie ni on end june or july so that ms i balik nnt i boley tgk. i nak nak sgt gk cerita ni kat wayang. xnk tgk dvd or xnk tgk online..tolong la tolong la. i taw harapan i tipis. i rs diorg release cerita ni masa raya. biasa la..cerita best2 selalu kuar masa raya.

xmungkin cerita ni kuar bulan may sm2 dengan nur kasih. xmungkin jugak on august sebab bulan august bulan puasa. so mungkin lepas raya. i nak sgt cter ni dekat big screen wayang tu tp i taw i xboleh mengharap sgt..huhuhu. pasrah pasrah.

xkisah la bila2..yg penting i sgt excited nk tgk cter ni


6 comments:

me220784 said...

xcited jgak, tapi bila tahu maya karin jadi izzah, eee tolonglah!

mayra aish♥ said...

same with me! :)
suka sangat baca novel ombak rindu neyh..baca banyak kali pun x jemu ;)tetap feeling gak time baca..hehehe :D

Orkedanza said...

@me220784: nnt kita tgk maya karin berjaya ke x bwk watak izzah yg suci2 tu k..

Orkedanza said...

@mayra aish: feeling2 smpai nanges2 mcm i x...hehehe. mmg best kan cter ni. nk tgk nk tgk... :)

••♥shidaradzali♥•• said...

ha~~~~ suka dgn novel ombak rindu tu dan xcited jgak nk tggu movie die kuar tp kan......akn lg2 tambah suke klu lisa jd izzah :) so maya ngan lisa tukar watak hehehehe~~~ :D

Orkedanza said...

@shida: hempp..xska kalau lisa jadi izzah sbb watak izzah tu kena belakon aksi2 melampau sket..nnt lisa tercemar kalau die belakon buat aksi2 over tu..hehe. tp kn..xkisah la sape pn heroin die...yg penting hero die bestttttt.. :)