- luggage baru yaww..bau kedai lagi -

as a last minute person...mmg lah i tidak berjaya selesai kan sme hal2 i before 10pm. now @ 1.10am baru settle sme n barulah dpt membaringkn diri n get ready utk tido. dah settle dah print segala mak nenek n dah settle jugak packing. 

hasilnye... 



amek ko bag besar gedabak macam nak balik malaysia bercuti sebulan

okeyy..tu tipu je. mane ade nak bawak bag sebesar tu untuk honeymoon 4days 3 nights i ni. bag besar tu nak sumbat i pun boley

actually ni i br nak rasmi luggage yg baru i beli 2 bulan yg lepas. ini lah dinamakan pembelian tidak sengaja. mmg x rancang langsung nak beli luggage ke ape ms tu tp tbe2 tgh jalan2 nmpk luggage ni n trus beli dlm masa 5 minit.



katenye bag ni light weight. salah satu ciri penting nak beli luggage haruslah dari segi weight luggage tersebut. kalau luggage tu mencecah 5kg..klu boley xpyah la berangan nak beli walaupun die murah. kalau beli jugak maka akan timbulah penyesalan dikemudiaan hari. xpercaya?? silalah cuba..

salah satu sebab i beli luggage ni dlm masa 5 minit



ade daddy, ade mummy n ade baby jugak. 

nak pegi mn2...pilih je sm ade nak daddy nak mummy nak baby or nak semua sekali. utk trip esok i bawak baby je lah. mummy n daddy die tunggu trip balik malaysia bulan 7 ni k :)

ok lah...gtg..nak tdo kejap then dah nk kena bgn balik.
 

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comments:

farhana said...

What a nice luggage lahhhh!
Memang tak menyesal beli kalau macam tu.