- Line the Street (Royal Wedding) -

Anya Hindmarch ni suka buat something yg limited edition taw smpai benda tu betul2 limited. last few days i saje2 la browse website die then there is something yg buat i mcm nk tgk 10 kali..

W & K

W & K

W & K

W & K

W & K

apekah W & K tetbe i ni...

.
.
.
.
.
.
.
.
.

ape lagi...royal wedding la...



ni dia Anya Hindmarch's Royal Wedding Kit yg berharga 30 pounds

out of stock sudah. suka je kecewakn sme org dengan buat something yg limited edition smpai org pun berebut2 nak beli..

xpelah...xde rezeki. dah la xde rezeki nak tgk royal wedding...xde rezeki jugak nak memeliki royal wedding kit ni

psttt...nak bgtaw ni. hopefully ayah ibu xbaca entry ni. actually ari tu ade berangan berangan nak turun london semata2 nak line the street semata2 nak tgk royal wedding. tp sekali bile check ticket flight...mak aihhhh..mahalnye..baiklah simpan duit tu dr pegi tgk royal wedding tu. dah la ticket mahal..hotel pun mahal. sme benda pun nak mahal masa tu. musnah harapan. lastly jumaat ni tgk tv je lah yg mampu. daripada membazir duit pegi tgk royal wedding baik simpan duit untuk beli hantaran wedding sendiri. xdapat beli royal wedding kit...dapat beli izyan's wedding handbag sebagai hantaran pun bagus...


kalau dpt yg ini... mmg akan menggembirakan hati kan kan kan..tp xkn la nk beli hantaran untuk diri sendiri kn. ehemmm..yg berkenaan...sila baca k...larikssss :p

ok lah...kembali kepada pangkal jalan. kite bukan nak citer pasal izyan wedding..kita nak ckp pasal royal wedding..

ni la secara ringkas route on royal wedding nnt..


mesti meriah wedding will and cath ni nnt. dah kata royal wedding..huhuu. yg bestnye..jumaat ni uk dapat cuti free. bank holiday. bestnye. dublin xdpt jugak ke cuti..kena tempias2 ke..muahaha. 

ok lah...w & k..semoga bahagia hingga hujung nyawa okeyyyy...



us @ buckingham palace..

:)



0 comments: