- iPhone 4 in White -

hari tu cerita pasal iPad 2..ari ni citer pasal iPhone plak. ahhh..perempuan ni..selera besar...huahuahuahua


i baru perasan iPhone 4 ade in white. sejak bile eah?? apsal i xtaw nih. i br taw smlm bila bukak website apple. 

 pandai kan apple ni buat bisnes. bijak atur strategy. sekarang die kuar iphone 4 in white..xlm lg die release iphone 5 pulak. i rs diorg da plan strategy diorg utk 10 thn yg mendatang. product2 sme dah ade da pun agaknye. kalau iphone tu dah ade smpai iphone 10 ape. setiap tahun dieorg upgrade sikit2 je spec baru.

iPhone i sebulan lg nak cukup setahun dah. smlm ade dpt2 berita yg da boley upgrade phone kalau nk upgrade. tunggu ade iPhone 5 lah baru upgrade. satu yg untung duduk kat cnie..nak upgrade fone senang. contract bill pay setahun mcm tu. cukup setahun boley upgrade fone sesuka hati dengan tambah duit sikit la. xde la mcm kat malaysia nak beli fone baru ribu raban smpai poket pun rabak. part ni mmg i syukur sgt sbb dpt duduk cnie and syukur jugak bill telephone tiap2 bulan xpyah bayar sbb company yg byr :) :) :)


6 comments:

syikin said...

pastu iphone lame awak bg la kat org k??? pleaseeeeeeeee

Orkedanza said...

eahh...jgn berangan la k..hahhaa..tetbe jd tamak n kedekut..huahuahua

syikin said...

ok fine.. ngan adik sndri pun nak tamak.. niat tak bgs cnfrm tak dpt nnt ifone baru.. ahahha

Anonymous said...

rajinn n understoodd! buat yg terbaik n memberi manfaat kpd readers ok! slm to all

Orkedanza said...

@adik: eah..jgn la ckp mcm tu..xbaik..huhu...

syikin said...

hahahaha.. org doakan awak murah rezeki lagi kalau awak pass ur old ifone to me..:)