- Contest: Top 3 activities to do in KL -

sticky post
new entry kat bawah ye :)


eheeemm..1st time buat contest ni




i terfikir nak buat contest ni sbb skrg tgh pk kat area kl n selangor tu ape yg best nak buat/nak pegi bila hangout ngan family or kawan2 or gf/bf. bosan la kan kalau setiap kali hangout xde tuju tempat lain dah selain shopping complex..makan..movie. korang semua mesti bnyk idea kn..syarat2 join contest ni xsusah mane pun...kalau rajin..silalah join :)


syarat-syarat seperti berikut:


1) terbuka kepada semua follower blog i n bukan follower pun dialu-alu kn untuk join dengan syarat blog itu tidak diprivatekan supaya senang i nak terjah g baca blog korang tu nnt


2) i xpaksa pun korang nak follow2 bagai ni tp kalau korang nak taw update2 psl contest ni..dialukn utk follow. tiada paksaan :)


3) buat entry khas dengan title "Contest: Top 3 activity to do in KL"


4) letak banner contest ni dlm entry korang tu


5) dalam entry tu korang kena suggest kan kat i ape yg korang rasa best boley nak buat, nak explore kat area selangor and kl


6) tag 3 blogger n let them know yg diorg telah ditag


7) lastly tinggalkan link entry korang tu dekat comment supaya senang i nak terjah


8) tarikh tutup contest ni adalah pada 31 May 2011


9)keputusan contest ini akan diadili oleh i dan seorg lg yg i akan pk siapa die nnt supaya ianya adalah adil. keputusan adalah muktamad berdasarkan entry yang kreatif n activity n tempt yg die suggest tu menarik hati juri.


10)keputusan akan diumumkan dalam masa 10 hari selepas contest tamat


hadiah adalah seperti berikut:


1 hadiah je..muahaha. kedekut kan i. cukup la kan 1. tapi kalau tetbe ramai pulak yg join i tambah la lagi hadiah.


tp yg satu ni mmg dah confirm


classic tshirt - Hard Rock



hadiah akan diterbangkan khas dari dublin bersama ngan i nnt pd early july. oleh sbb tu urusan pengeposan hadiah akan berlaku setelah i selamat sampai malaysia pada 2 july nnt k. lepas i umum sape pemenang contest ni..pemenang sila contact i untuk bagi taw size tshirt yg dia nak.


itu je kot..nnt kalau ade pape lg i update okey.


eahhh..jap..ade lg..


i pun nak tag jugak. i nak tag 3 blogger. i tag 3 tp sape2 pun boley join :)


1) Miss Tatie
2) Wiwie sazali
3) Asyik


22 comments:

wiwie s. said...

saya dh join...

http://say-it-freely.blogspot.com/2011/04/contest-top-3-activity-to-do-in-kl.html

Nikisa Izas said...

InsyaAllah Asyik cuba join yea...:)

Miss Tatie said...

wahhh hadiah best

miey anna said...

waaa..nak join..nak jugak..heeee..tunggu k dear..follow kamu juga..mau kawan ^_^

miey anna said...

http://akemiey.blogspot.com/2011/04/contest-top-3-activity-to-do-in-kl.html

Alhamdulillah..da selamat join ^_^

Orkedanza said...

thanks korg sebab join. kalau x ramai join tinggi la possibility korang nak menang...ehehehe

Miss Tatie said...

http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/04/contest-top-3-activity-to-do-in-kl.html

katakbiru said...

cik yan syg..i mane terre bab2 tempat kat kl n selangor ni..kalau kulim i expert la..hihihi..i setia je tunggu interdental brush from Dublin :)

sherah said...

hai yang hehe thanks taw leave me a mail hehe

••♥shidaradzali♥•• said...

:) hi cik yan sila la jengah blog yg buruk tu hehehehehe~~~

http://shidaradzali.blogspot.com/2011/04/contest-top-3-activity-to-do-in-kl.html

;)

me220784 said...

saya join yer puan izyan :
http://me220784.blogspot.com/2011/04/contest-top-3-activities-to-do-in-kl.html

aisyah ahmad said...

yeay!!nak join!!

nnt AA dah wat entry..AA kasi tau ye izyan..:)

Orkedanza said...

@miss tatie: thanks tatie. gudluck k :)

Orkedanza said...

@katak biru: u duduk selangor 3 thn xterel2 lg ke. interdental brush nnt i bwk blk ms bulan 7 ok x..heheh

Orkedanza said...

@ Shida: gudluck :)

Orkedanza said...

@me220784: awk..sy single lg. belum lg bergelar puan..hehehehe

Orkedanza said...

@aisyah Ahmad: ok..nnt da buat drop link k :)

me220784 said...

cik izyan : hahahahaha! ingatka gambar kat atas tu incik hubby, ahaks!! maaf yer. :)

~bEryLLbeLLe~ said...

yan...nak masuk contest ni jgk.. tapi bz melampau... jgn ttp tarikh penyertaan selagi saya tak update ya... hahafa

~bEryLLbeLLe~ said...

ok yan... siap...

http://nabilahahmad.blogspot.com/2011/04/contest-top-3-activities-to-do-in-kl.html

hahaha..

Orkedanza said...

@me220784: hahaha...itu incik bf. belum lg bergelar incik hubby. tlg doa sekali untuk cecepat tukar title jd incik hubby. *gedik*

Orkedanza said...

@nab: tq2 sbb join. i balik nnt sesama kite g broga hills k..