- Chocolate Wrapper -

dah jadi trend skrg ni i tgk bnyk occasion like bertunang, wedding, birthday party, baby shower orang kan buat personalized door gift, goodies bag or ape2 je la. semua benda pun nak personalized mcm ni..


i wanna share something dengan korang pasal personalized chocolate wrapper. sekarang ni i mmg sgt2 rajin google2 pasal sme benda ni sejak i dengan adik plan nak buat candy buffet by our own. so td ms i google2 jumpe la video ni..


tengok mcm senang je kan...muahahahhaa

xpelah...boley la try2 nak buat nnt k. bnyk lg video or tutorial cmne nak diy chocolate wrapper ni. kalau rajin carik mesti jumpe punye.

i rasa tang nak wrap tu xde la susah mana. yg susahnye nak design n make sure size wrapper tu betul n print je yg penting. kalau pandai design n crk materials yg sesuai untuk print wrapper tu komfem boley jd kot.

untuk party double A nnt hopefully berjaya la kitorg nak buat personalized choc bar so that dpt la nnt ikut theme party diorg. bab2 design ni i serah kat adik i je. sia2 je die belaja design2 sme ni kalau nak design chocolate wrapper pun x boley..muahaha. i yg ckp ni senang la kan. guna air liur je..kekekee.

adik sayang...

this is few pictures untuk awk crk idea2 lain k. jgn tiru bulat2 plak.





source: xingt. from google

im not sure yet nak guna chocolate bar ape nnt. lepas ni mmg dah nak kena g survey2 nak guna choc ape so that adik boley design ikut size yg sebenar. dlm fikiran i skrg nak guna kit kat or hershey's. tp tgk lah dulu..nk kena survey dulu so that x lari budget


0 comments: