- Blogpress -

skrg ni xtaw nape rs mcm update blog dr fone lagi senang mcm kacang dari update guna lappy. cool jugak application blogpress dekat iPhone ni. dah lm dah i install tp skrg br giat nak guna. sape pkai iPhone/iPad/iPad 2/iPod touch sila la beli application ni. mmg xmenyesal beli. $2.99 je..lebey kurang RM10 tp mmg menyenangkn diri nk update. kat mn2 pun boley nak update blog.

mcm skrg tgh tunggu aleia kat nac for her swimming lesson..menyempat lg i nk update2 goreng sana goreng cnie..hehe


dgn blogpress ni korang boley draft entry korang walaupun tgh xde internet. amek pix then goreng2 la ape nak goreng then save as local draft. bile ade je connection internet boley trus publish that entry. easy peasy.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Blanchardstown Rd N,Clonsilla,Ireland



0 comments: