- Best Place to View Eiffel Tower -

ade la org ckp..cpt la update gmba cpt la update gmba dekat fb. sory la k kawan..i mls la nk upload kat fb. skrg tgk menanaktirikan fb buat sementara waktu. xpelah..kita mesra2 dengan blog lama2 sket. nnt da boring blog..patah balik dekat fb

hari ni i masih lg dlm mood eiffel tower. eiffel tower x abes abes pun lg. kali ni nak cter pasal port best utk amek gambar berdozen-dozen berlatar belakang kn eiffel tower..atau port best utk view eiffel tower 

tak tak..bukan ini tempat yg best nk tgk eiffel tower


kalau nak tgk dr tmpt amek gmbar kat atas ni makanye korang kena medongak ke atas untuk tgk..

heyyy..apsal ni senget sana senget cnie..


ish3...i pun xtaw kenapa ntah i tersenget2 dlm gmbar kat atas ni..menyampah aku tgk gmbar ni..haha

ok..kite smabung. ni lah tempat yg org kata best place to view eiffel tower..


nama tempat die Palais de Chaillot

Palais de Chaillot n Place Trocadero ni org kata best place to view eiffel tower. n kat cnie jugaklah tempat korang boley amek  pix berlatarbelakang kn eiffel tower best best mcm ni..ngeh3


ini lah the best pix yg kitorg boley amek..hahaha

bear in mind..aku bukan nye pro photographer. camera pun camera cikai..so mmg la gmbar x cantek sgt. i jamin kalau org tu pro mmg die akan dpt amek gmbar cantek2 dkt cnie.

nak tgk gmbar selain kat atas ni?

okeyy..ni gmbar ms kitorg lepak2 tunggu nak malam semata2 nak tgk eiffel tower flashing at night

agak lm la jugak kitorg lepak kat ctu..


disebabkan lama dekat cnie maka bnyk jugak la gmbat yg dlm posisi yg sm disekitar kawasan ini...


n siap..masa tu i boley landing2 atas rumput lagi mcm dalam cerita hindustan..

(gambar xde kaitan..kih3)



okey...dah3..terlebey sudah tempek gmbar sendiri bnyk2..

i suka sgt gmbar ni..


eahhh..ade lg gmbar perempuan comel ni



kat cnie kan...rmai gler org tgh bercinta n bermadu kasih..hehehe. sweeettt okey. nak je i snap2 gmbar org yg tgh becintan cintun tu utk tatapan blog tp takuttttt...kang xpasal2 i kena saman sbb amek gmbar curik2. xpun masa i snap gmbar org2 tu lagi camera i da pecah sebab kena campak n pijak2 bila diorg taw i amek gmbar diorg..


yg dtg bergmbar pun rmai jugak. bestnye photoshoot dekat eiffel tower. kalau buat pre wedding pix tgh picnic kat cnie ms spring mesti bes. berangan la  kejap okey..hehe


gambar berdua pulak lah..



ok lahh...itu je. kalau sape2 dtg paris..datang la lepak2 kat cnie. siyesly best n x rugi. lg rugi kalau ko dtg tgk eiffel tower amek gmba dengan die n blah mcm tu je


2 comments:

NikiSa IzAS said...

wow best giler dpt pg paris;)

Orkedanza said...

rezeki rezeki :)