- Band Hero PS3 -

lelong lelong...hari ni i nak lelong band hero - PS3

actually i ni kan sblm ni bukan lah minat game2 ni. i xmcm adik i. kami adalah 2 insan yg berbeza. tp sejak ade bf ni..i pun mcm da gila game sikit. bukan gila main game..tp gila beli game...muahaha. kalau keluar weekend nmpk kedai game mesti nak masuk punye usha2 game and accessories. bukan usha utk diri sendiri..usha utk bf..ngeh3. bila tgk ade yg murah mula la msg2 n email2 bf ckp ni murah tu murah

and pencarian terbaru i..i jumpa band hero super bundle ni..


band hero super bundle for ps3
Comes full set with mic, drum, guitar and ori game.

RM450 termasuk shipping cost Dublin to Malaysia.

bila barang da smpai malaysia COD je yg dibenarkan. pickup area kajang/bangi. kalau nak post kena tambah postage fees depends location korang.

ade x yg berminat nak beli??

kalau nak boleh la pre order dekat i. deposit kena bayar sikit. of course la kena pre order and bayar deposit sikit sbb i tlg bli kan je bukan ready stock kat malaysia. kalau ready stock kat malaysia kat mudah.com tu i tgk yg 2nd hand pun ade org jual RM700. pasal deposit tu dont worry...kite boley bincang sm2 berapa yg korang kena bayar untuk secure kn order korang.

yang ni brand new taw. box pun siap sealed lg. esok nak pegi beli untuk incik bf..yeayy..suka!

barang sampai malaysia amek masa lebih kurang 6-8 weeks dari tarikh i post/shipment. shipment selalu setiap hujung bulan. kalau sape2 yg order sebelum 26 april ni..sempat la nak masuk shipment bulan ni..

sape nak email i okey 
nurulizyanhelmi@gmail.com


0 comments: