- Baby A -

alhamdulillah kakak ipar da selamat lahirkan baby yg comel n sihat. 

welcome to our famly baby A


comel smpai rasa nak gigit bila jumpe nnt. i xdpt jumpe baby face to face lagi walaupun td dah ke hospital dengan niat nak tgk baby n mummy. hospital kat cnie x macam hospital kat malaysia(case melahirkn baby). hospital kat malaysia tu kalau time melawat satu rombongan boleh datang tp kat cnie ade restriction sikit. time melawat just sorg je boley masuk. 2-4pm each patient dpt 1 pass n sorg je boley masuk. kanak2 langsung xley masuk kecuali anak sendiri..tu pun ade time..3-4pm je. pukul 6 baru boleh 2 org masuk melawat. leceh x? leceh sgt kan sbb i xdpt jumpe baby face to face lg. dr mlm td excited nak jumpe tp x kesampaian lg..nasib baik esok baby A dah nak balik rumah.

esok kita jumpe k baby :)


0 comments: