- again pasal band hero -

semalam dah selamat i beli band hero super bundle untuk si bf. bukan 1 set i hangkut...3 set terus. x percaya 3?? tgk la nih..


3 set berjaya dimuatkan dalam sebuah troli. rs mcm gila sekejap sebab pegi beli 3 set walaupun lg dua tu xde org punya lagi. eahh..korang xnk beli ke? beli la beli..xbeli rugi taw. kalau korang x main ps3..beli la kat bf korang yg gler ps3 tu. sekali sekala bagi lah hadiah yg boleh menggembirakan bf korang tu. ni x..asyik bf je beli hadiah bagi kat kita..(tuju kat diri sendiri)..muahaha



mcm yg i ckp dlm entry lepas..dalam set ni ada guitar, drums, mic and game. so korang beli satu set ni dah komfem terus boley main kalau korang ade ps3.

xsabar nak balik bulan 7 ni sbb boley tumpang main. bila bf dtg rumah nnt nak suh die angkut skali ps3 die n band hero ni sbb kat umah i xde ps3. giler ketinggalan zaman kn..muahaha.


i dah cop...i nak main guitar or main drums je. i nk gilir2 main 2 benda ni je. mic i xnk pegang. i taw suara i xsedap..sbb tu mmg dah taw i xlayak nak pegang mic. antara bf n adik..diorg 2 la gilir2 pegang mic k..i taw diorg mmg mempunyai suara yg merdu sbb diorg kaki karaoke..hehehe  

ok lah...kalau ade sape2 berminat nak beli 2 lg set yg xde tuan tu..jangan segan silu nk beli k. sila email i untuk maklumat lanjut

nuriz_ruff[@]yahoo[.]com[.]sg

sila drop sign [] bila korang nak email tu..


0 comments: