- welcome to the club baby -

latest addition in my my my my....collection 


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:) :) :)




senyum sampai ketelinga..ngeh3

disuatu pagi yang hening tbe2 i email seseorang berbunyi begini

"seseorang..nak bag sekian sekian tu"
- bagi link -

pendek je email tp sgt bermakna..muhahaha

xlama kemudian sesorang tu pun reply mcm nak bagi green light. eah biar batul si seseorang ni...pucuk dicita ulam mendatang..rezeki jgn ditolak..kekeke

seseorang tu tanye..yg mn 1 yg u nak ni. nak handbag ke nak iPad2 ke nak lappy. waahh..murah hati nye seseorang tu. siap nak belanja iPad2 idaman i..haha.

tp seseorang tu ckp lg..can choose 1 only.

ms tu i mcm xpecaya betul ke seseorang ni. ke die main2 je. tp dlm hati mmg da tersangat excited..haha

so i pun mcm biasa la...layan kan je. i ckp lappy mmg la i xnak. xnk sbb i mmg xde niat pun nak lappy baru. kalau boley nak guna je lappy hijau yg ade skrg ni smpai kehujung nyawa die. lappy, please behave okey. sila bertahan utk 2-3 tahun lg. kalau nak bertahan smpai 4-5 tahun lg pun i sanggup guna. i bukan buat ape sgt pun dengan lappy ni.

then tinggal 2. ipad 2 or handbag. masa tu mmg tbe2 angin gila handbag i da smpai. tp ms tu jugak i kena tahan nafsu sbb b4 this da becita2 stahun nak kena bertahan dr beli handbag baru sbb last year je da hangkut 5 handbag + 1 lappy bag. harus la setahun kena berpuasa lepas tu kan. 


tp as a perempuan normal..bila tgk bag tu terus xdpt nak kawal nafsu. perempuan ade 99nafsu ye kawan2..ekekeke

okey2..smbung balik cter.

lepas duk pungpang pungpang beremail2 ngan si seseorang tu..lastly die kata pegi la beli handbag tu as a birthday present in advance. 

bday present in advance?? wahlaa...advance nye bday present. kalau kata ni hadiah ke-2 untuk birthday tahun lepas xpe jugak..ekekeke

then i ckp xnak la kalau birthday present in adv. eahh..ni bukan demand. ni untuk mengelak kejadian2 xdiingini berlaku. da serik dapat hadiah bday in adv. dulu penah dpt hp br dr abg2 as birthday present in adv..then xsempat lg birthday which is a few day before hp tu dah jadi arwah masuk lubang jamban. lepas2 tu mmg da serik n xnk lg birthday present in advance.

disebabkan alasan yang sgt kukuh tu. xjd la handbag tu menjadi birthday present in advance.

tp present sempana benda lain..kekeke

memandangkan bulan ni masih lg march..makanye ini la yg menjadi habuan untuk 1st anniversary..muahahahha

hohehohehe...tq seseorang!





ribbon yg menjadi idaman i sejak akhir tahun lepas..keh3..


ini la baby baru i..



suka dapat baby baru.

cita2 nak own 1 of anya hindmarch collection next year...xsangka plak tahun ni dah berjodoh dengan die.

inilah yg dinamakan jodoh..kahkahkahkah

sekian terima kasih :p


3 comments:

sh@r said...

hehe.. who that sumone?? wahh.. da ada secret admire ek skang... dpt yg bnyk duit plak 2.. bestnyaaa...:P

Orkedanza said...

someone yg syg i la. mmg untung dpt die. hopefully die murah hati smpai bila2..jgn lepas kawen berubah sudey..ahaha

sh@r said...

kalo sumone 2 brubah jgn slh kan dia.. slhkan ibu k.. sbb ibu yg ajaq.. hahaha