- spring -

hip hip hooorreyyyy!!!

finally spring is here

seronok bukan kepalang bila dublin yg sejuk dah x sejuk lg dah. da penat hidup bila hari2 sejuk. da penat hidup bila hari2 kena pakai coat. da bosan hidup bila hari2 duk rotate 3-4 jacket/coat yg sama je. bosan mmg bosan. xdpt nak bergaya melaram sesuka hati bila musim sejuk. mcm mane nak melaram kalau lastly coat yg sm jugak kena sarung. serupa x payah melaram kan.

sekarang da boley bergaya dan melaram balik. weather best 2-3 hari ni. matahari memancar2. lovely weather :)


skrg da boley bergaya dengan dress2 yg dah berbulan bulan jd pekasam dalam almari. yeayy2 happy x terkata.

mamadangkan skrg spring im thingking of nak travel to amsterdam. kenapa amsterdam. amsterdam sbb nak tgk

.
.
.
.
.
.
....
...
..
.



nak sgt sgt pegi amsterdam. dr spring last year lg bercita2 nak g amsterdam tp still xtercapai lg. 

hopefully berjodoh la i ngan amsterdam spring nnt.

tp ape pun cant wait for next week trip. hoyeeeeaaa..next week i nak g somewhere..if xde halangan-halangan. mls nk ckp lg nak g mn takut nnt jd mcm last december..plan punye plan lastly xjd pegi sbb ade halangan. biasa la kan..kita hanya merancang..allah yg tentukan smenye. 

doakan sme nye bejalan dgn lancar :)



0 comments: