- mission failed -

hangat2 taik ayam. kesudahannye..ini la jdnye


dah ade bukit kat tgh2 bilik. actually td dengan semangatnye nak organize balik shawl2, tudung2 yg ade. so ms tgh2 semangat td tu i kumpul n loggokkan la sme2 khazanah tu dgn tujuan kononnye nak sorting mn yg nak pkai mn yg xnk. tbe2 boley plak kan terbuat keje lain n end up khazanah2 i tu terdampar la kat tgh2 bilik n i pulak skrg ni dah pun terdampar kat atas katil mcm ikan paus terdampar kat tepi pantai. xboley nak gerak2 langsung dah ni utk bgn ke ape.

xpelah tudung..kita sm2 terdampar la k..

- Posted using BlogPress from my iPhone


2 comments:

MYRAspberry said...

ingatkan nak buat give away td... tee heee....~

Orkedanza said...

giveaway eah..haha..tidaklah. ni nak sort out shawl2 n tudung2 yg ade. bnyk tu mmg bnyk tp tiap2 hari pkai yg sm jugak..hehe...