- Longchamp -

longchamp anyone??


last few month nampak status fb one of my friend ckp pasal longchamp. then i pun mcm terfikir best ke longchamp ni. i dah few times belek2 longchamp tp xpernah nak jatuh hati dekat si longchamp. i think that longchamp adalah sgt mahal utk sebuah canvas bag n i rs adalah sgt x berbaloi nk spend ratus2 ringgit utk sebuah canvas bag. pernah sekali nak beli ms i pegi la valle shopping outlet last year..tp x jadi beli selepas berpuluh puluh kali belek bag tu sbb fikir x berbaloi

tp kan..ade tapi...

tp skrg ni rs mcm fall in love dgn longchamp plak...of coz la longchamp Le Pliage je 

masih x mampu nak ade lonchamp yg ini..

 

kate moss for longchamp

longchamp Xlight ni pun mengancam jugak..tp sy taw...saya x mampu..tengok poket la kan...keh3


yang ni pun lawa tp x selawa Xlight la kan. i lg teruja tgk Xlight tu. teruja je..xmasuk mimpi lg. kalau dah masuk mimpi tu dlm kategori yg membahayakan poket..kekeke

Longchamp Le Pliage


yang ni collection spring/summer 2011

memandangkan weekend ni nak holiday ke tempat mn datangnye longchamp ni...so i dengan rs keterujaannye memasang impian nak beli sebijik mn2 design Le Pliage. ni impian je. pegi 2 hari..ntah sempat ke x nak carik longchamp sebijik. hopefully sempat. at least ade souvenir bawak balik dr sana untuk diri sendiri :) 

xpun yang ni...cun melecun jugak yang ni kan... 


pink gitu. tp xsuka pink lah. kenapa die xbuat in hijau *sigh*

xpun yg ni je lah...


tbe2 dari xrasa pape nak g holiday weekend ni terus jd excited disebabkan longchamp....muahahaha

ni kalau ibu taw ni yg i teringin bag lg sebijik...komfem akan dibebel 10 hari 10 malam. betul cakap ayah suatu ketika dahulu..anak ayah sorang ni obsessed into bag




2 comments:

sherah said...

hai dear hehe i amek kos ekonomi kat fep :) kenapa dear?tapi dah habis lah ehhehe thanks link i :)

sherah said...

oh yeke hehe eh you add i dekat facebook la dear.susa le nak komen2 cani hehe

raja shairah

hehe add le.i intake err 2008 kot tak ingat dah hehe