- janji palsu aerlingus -

oooiii oiiiii aerlingus oooiiiii


cepat la oooii process claim i. penat la nak call selalu. dah la call centre suka bagi machine yg jawab. penat je i ikut instruction n dgr machine bercakap n lastly setelah 10 minit boley plak korang hang call i. ini mmg menimbulkan kemarahan.

cepat oooii..sila refund balik €141 i hasil dr flight cancel masa winter ari tu.

dari bulan 1 i apply. kata sebulan..ni dah berbulan bulan. bulan 2 call kata bulan 3. bulan 3 call kata 2 minggu lg. ni dah 2 minggu i call lg kata seminggu lagi. oooiii oooiii...jgn tipu ooiii. ni yg menimbulkn kemarahan ni. n jgn la bg janji palsu.

lepas ni nk buat claim by email pulak. email korang xboley nak bg janji palsu kan. kalau kata 2 minggu cukup 2 minggu lepas tu kalau xdpt mmg i akan jejak aerlingus ni dengan bahan bukti email yg ade tu. korang tunggu..tunggu...akan ku jejak €141 aku tu smpai dpt.

€141 banyak tu. €141 tu i boley buat mcm2. €141 tu i boley buat bayar ptptn i utk 3 bulan. xpun €141 tu boley bawak g ***** n boley beli 2 bag longchamp. eahhh..apekahh. kata dah xnk beli handbag. xpun €141 tu i boley masuk tabung i nak beli ipad2. yeesss..ipad2 lah. ape lg kalau bukan ipad2. dah la ipad2 available at 25 more countries start on today. nak beli today duit tabung x cukup lg. kalau ade €141 ni boley la topup2 duit tabung. cepat sikit boley dpt ipad2 tu.

eahhh..dah la tu..penat membebel. dah tu termelencong plak becerita pasal longchamp la ipad2 la itu la ini la. jangan ikut nafsu. simpan duit la izyan oiii. kata tahun dpn nak kawen.

haaa..tgk termelencong lagi..kawen pulak dah. 

ok ok..dah. ok bye betul kali ni.

bye!!


0 comments: