- Happy 1st Anniversary -

sekejap je dah march kan..

dah setahun rupanye :)

memandangkn kitorg xde officially date bile kitorg start bercinta ke ape sbb smenye mcm tbe2..so i dgn sukahatinya mengishtiharkan setiap bulan march anniversary kitorg. anniversary kitorg xde specific date...kira sepanjang bulan march anniversary kitorg..n sepanjang march jugak hari2 kitorg boley celebrate..ngeh3. seronok kn hari2 boley celebrate..hari2 sepanjang march boley bergilir2 dpt cupcakes..boley potong cakes..boley candle light dinner ke..boley dpt hadiah..hr2 boley segalanye lahh. hehhh..berangan ko yan hari2 nak mcm2. bankrupt suhail kalau tiap2 tahun bulan march je mcm ni. itu belum lg dgn birthday celebration..nnt dengan enggagement anniversary..wedding anniversary..eheem3..stop dreaming izyan :p


our 1st pic together :)
*pendek jugak i nih rupenye*

kenal dlm ym on march 2010. si Lynn la nak sgt2 kitorg kenal2. then knal knal knal..berym2 n bercalling2...hujung bulan 7 tu baru kitorg jumpe. sebelum jumpe perasaan suka tu da ade tp xnk la over sgt..xpenah jumpe kan. lg pun belum tentu die nk kat i kan. xpsl2 nnt frust menonggeng je bile da over2. so biasa2 je la sepanjang knal before jumpe tu smpai la saat 1st time jumpe. bile dah jumpe...jeng jeng jeng.. trus rs he's the one..ehem. ini bukan cinta pandang pertama eah sbb i da knal2 ngan die b4 that walaupun dlm ym.

then a week after that on 2nd date kitorg die dibawak jumpe parents i. rs mcm dah penah cter psl ni. kalau nak taw details belek2 la entry2 lm on aug or september lps. 

express x express la 2nd date da knal famly. tp at that time sme nye mmg sme benda pun express yg amat. 

dlm masa 3weeks mcm2 yg berlaku. dah la 1st time kitorg jumpe..then 1st time die jumpe fmly i..then 1st time jugak i jumpe parents die. yg i jumpe parents die xsempat nak story dlm blog until now. tunggu ade ms nnt i bukak blk cerita tu. then dlm ms 3 weeks tu jugak kitorg terpaksa berpisah. baru berjumpe da kena berpisah. kesian kan. tp xpe..bukan berpisah selamanye..jarak je memisahkn kitorg. hati masih berpaut *ayat x boley blah* nak muntah rsnye..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


now...
march 2011...cukup la setahun kitorg kenal

Happy 1st anniversary syg!!

setahun ni xde la lm mn kn..it just a beginning of us

setahun ni belum cukup untuk i mengenali die. i think i need the rest of my life to know him more. every day i learn new things about him. what his like, what his dislike, his hobby, his fav football team, his new gadget ps3 and all those gameshis famly, his frens, his fav food and any other things related with him yg kalau i nak tulis mmg xhabes..

n dlm setahun ni jugak belum cukup untuk die mengenali i. bnyk lg perangai2 baik buruk i yg mungkin die x discover lagi. hopefully die boley tahan la dengan kerenah i yg mcm2 ni. boley tahan dgn angin puting beliung i ni. boley tahan bile evrytime we r on the fone die sorang je kena ckp bnyk n then i just dgr n ckp ha hempp iyee..ngeh3. boleh tahan dengan kdg2 i buat xtahu smpai sehari dua hari i xcontact die n buat hal sendiri. harap sgt die dpt bersabar.

ape pun..

may Allah bless us. semoga Allah mempermudahkan segala yg kitorg rancang for our future. n to u syg..tq for everythings dr start kite kenal until now

tahun ni xde celebrate ape2 pun..cukup la sekadar entry ikhlas dr i nih..muahahaa

looking forward for july *wink*




5 comments:

pRincESs_N said...

happy 1st anny..kawen jmput yerr..

sh@r said...

bb.. hepy 1st anniversary.. haha.. i nk kena tls jugak ke kat blog i?? huhuhu.. tp bb.. u xcta pn psl dlm keta.. saat yg i plg xbley lupakan ok.. wakakakk

farhana said...

Izyan..happy anniversary to u n ur other half =)
Cepat2 kawen n bahagia selalu...

syikin said...

eyh stahun dah ke? hihi.. congrats darling sister! cpt2 naik pelamin.. tringin nak abg ipar plak..<3

••♥shiedefu♥•• said...

hepi anniv. yan n ur otherhalf moga jodoh korng kekal smpi akhr nafas... :)